Sport

A hét játékosa a SZEOL SC-ben: Kiss Roland

A hét játékosa a SZEOL SC-ben: Kiss Roland

2012. szeptember 21., péntek
A hét játékosa a SZEOL SC-ben: Kiss Roland

Új sorozatunkban hétről hétre bemutatunk a SZEOL SC kötelékeiből egy-egy játékost, aki kiemelkedő teljesítményt nyújtott az utánpótlás-bajnokságok legutóbbi fordulójában.

Az idény ötödik hetében a SZEOL-Tisza Volán SC U 15/B-s csapatában az Orosháza ellen 7-2-re megnyert hétvégi bajnoki mérkőzésen

Kiss Roland

négy gólt rúgott.

– Univerzális játékosként szinte már minden poszton szerepeltél a korábbiakban. Melyiket szeretted a legjobban?

– Irányító játékosként és kapusként is nagyon szerettem focizni, jelenleg a csatárposzt, a befejező szerep az enyém, de mindig a csapat érdekét, eredményességét tartom szem előtt.

– Tavasszal az országos I. osztályú bajnokság igen előkelő, ötödik helyén végeztetek. Most vezetitek a tabellát. Mi a jó szereplés titka?

– Nagyon jó a csapatszellem, sokat edzünk, érezzük egymást.

Misi bácsi

, az edzőnk nagyon jól rakja össze a csapatot, sokszor taktikai meglepetésekkel is szolgál.

Kiss Roland

Született: Szeged, 1999. augusztus 1. Négyévesen kezdett focizni a Tisza Volán SC-ben, Molnárné Csacsa néni ovis csapatában. Iskola: Tarján III. Általános Iskola 7.a osztály Edzője: Vágó Mihály

– Mi tartozik az erősségeid közé?

– Szerintem jól használom ki az alkati adottságaimat, erőszakos vagyok, jó a rúgótechnikám, és amit nagyon fontosnak tartok: hallgatok az edzőmre. Cselezésben viszont sokat kell javulnom.

– Mik a céljaid a fociban?

– Nemzetközi siker, válogatottság… A Bayern a kedvenc csapatom...

– Meddig juthatsz Szegeden?

– A SZEOL-Tisza Volánban a jó utánpótlás-játékosok és edzők adottak, felnőttszinten is jó lenne felépíteni az NB II-t, majd az első osztályt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.