Közélet

Tóth Gabi is fellép a Deszki Falunapokon

Tóth Gabi is fellép a Deszki Falunapokon

2012. augusztus 28., kedd
Tóth Gabi is fellép a Deszki Falunapokon

Augusztus 31. és szeptember 2-a között rendezik meg Deszken a XVIII. Falunapokat. A programkavalkád péntek este 18 órakor kezdődik egy kiállításmegnyitóval a Faluház kupolatermében, majd 18.30-kor ünnepi műsor veszi kezdetét a Faluház előtti színpadon. 20 órától Tóth Gabi műsorára rophatják az érdeklődők, majd 20 óra 30-tól a Drink Panthers fergeteges bulija következik.

Szeptember 1-jén, szombaton a sport- és gyerekprogramok mellett a gasztronómiáé lesz a főszerep. Szomszédoló túra kezdődik 9 órakor Szőregre és Klárafalvára, de horgászversenyen és kézilabdatornán is szurkolhatnak a sportkedvelők. A Szabadidő Parkban gyerekprogramokkal, ugrálóvárral, kézműves foglalkozásokkal várjuk a legifjabbakat, 13 órától pedig polgármesterek mérik össze tudásukat, ezúttal pörköltfőzésben. Nem csak háziasszonyokat várunk 13 órától a tortadíszítő versenyre, ahogy a Deszk Parádé zenés, vidám menet is minden korosztálynak érdekes lehet. Délután kulturális műsor, rock and roll party és a Dupla Kávé várja a Deszkre látogatókat! Szeptember 2-án, vasárnap a Falunapokat 10 óra 15-kor ünnepi hangverseny, majd 11 órakor ünnepi szentmise zárja a Római Katolikus Templomban. A rendezvény védnökei:

Ujhelyi István

, az Országgyűlés alelnöke és

B. Nagy László

kormánymegbízott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.