/

Tóth Gabi is fellép a Deszki Falunapokon

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Augusztus 31. és szeptember 2-a között rendezik meg Deszken a XVIII. Falunapokat. A programkavalkád péntek este 18 órakor kezdődik egy kiállításmegnyitóval a Faluház kupolatermében, majd 18.30-kor ünnepi műsor veszi kezdetét a Faluház előtti színpadon. 20 órától Tóth Gabi műsorára rophatják az érdeklődők, majd 20 óra 30-tól a Drink Panthers fergeteges bulija következik.

Szeptember 1-jén, szombaton a sport- és gyerekprogramok mellett a gasztronómiáé lesz a főszerep. Szomszédoló túra kezdődik 9 órakor Szőregre és Klárafalvára, de horgászversenyen és kézilabdatornán is szurkolhatnak a sportkedvelők. A Szabadidő Parkban gyerekprogramokkal, ugrálóvárral, kézműves foglalkozásokkal várjuk a legifjabbakat, 13 órától pedig polgármesterek mérik össze tudásukat, ezúttal pörköltfőzésben. Nem csak háziasszonyokat várunk 13 órától a tortadíszítő versenyre, ahogy a Deszk Parádé zenés, vidám menet is minden korosztálynak érdekes lehet. Délután kulturális műsor, rock and roll party és a Dupla Kávé várja a Deszkre látogatókat!

Szeptember 2-án, vasárnap a Falunapokat 10 óra 15-kor ünnepi hangverseny, majd 11 órakor ünnepi szentmise zárja a Római Katolikus Templomban.

A rendezvény védnökei: Ujhelyi István, az Országgyűlés alelnöke és B. Nagy László kormánymegbízott.

Előző sztori

Szeged 2011: Kis Róbert lövőcselei a Putnok ellen is góllá érhetnek

Következő sztori

Hátország: Tisza Volán-ezüst a Dalnoki-tornán

Legutóbbi hasonló cikkek