Sport

Labdarúgás: szoros meccsen győzte le Mórahalmot az Orosháza

Labdarúgás: szoros meccsen győzte le Mórahalmot az Orosháza

2012. augusztus 1., szerda
Labdarúgás: szoros meccsen győzte le Mórahalmot az Orosháza

Az NB III újonca, a mórahalmi gárda a másodosztályú Orosházát fogadta szerda délután egy felkészülési találkozón, és egy szoros találkozón egygólos vendéggyőzelem született.

A Mórahalom tudatosan igazol, készül a harmadik vonal küzdelmeire, ennek a munkának az egyik állómása volt az Orosháza elleni összecsapás is, ahol egy küzdelmes meccsen, szoros találkozón végül a magasabb osztályú csapat győzött.

Góltörténet:

Egy hosszúra átívelt labdát vett le

Ács

, visszacselezte magát a 16-os sarkáig és a rövid sarokba tekerte a bőrt (0-1). Egy védők mögé bejátszott labdával

Szabó T.

iramodott meg, és a jobbösszekötő helyéről, 10 méterről a rövid sarokba lőtt.

Szőke

szépíthetett a 75. percben. Vojnic-Zelic kiugrása után megkapta a labdát 15 méteren, és a hosszúra vetődő kapus mellett a rövid sarokba passzolt.

Felkészülési találkozón:

Mórahalom VSE - Orosháza FC 1-2 (0-1).

Mórahalom:

Tombácz – Mészáros, Gyimesi, Sarnyai, Gahwagi, Kothencz, Nagy Z., Podonyi, Fülöp, Domonkos, Tóth A. Játszottak még: Czirják, Szőke, Lázár, Szűcs, Vojnic-Zelic, Dürgő.

Vezetőedző:

Tóth Ákos.

Orosháza:

Bordás – Kerepeczki, Milenkovic, Szabó N., Mohamed, Ács, Ondrejó, Kukovecz, Végh, Tóth, Bernát. Játszottak még: Szűcs, Berlingó, Szabó T., Lupsa, Juhász, Molnár. Vezetőedző: Major László.

Gólszerzők:

Szőke (75’), ill. Ács (25’), Szabó T. (75’). Tóth Ákos:

Örülök, hogy sikerült egy valódi erőfelmérőt játszanunk. Jobb volt az Orosháza, de a különbség nem volt akkora, hogy ne lehessek bizakodó.

Major László:

Halovány teljesítményt nyújtottunk, de még van két hét a bajnoki rajtig, javítani fogunk a játékunkon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.