Sport

Labdarúgás: kikapott Algyőn a Hódmezővásárhely

Labdarúgás: kikapott Algyőn a Hódmezővásárhely

2012. augusztus 11., szombat
Labdarúgás: kikapott Algyőn a Hódmezővásárhely

Az augusztus 19-i bajnoki rajt előtt utolsó felkészülési találkozóját játszotta szombaton délelőtt Algyőn a HFC NB III-as labdarúgócsapata. A vásárhelyiek számára vereséget hozott a főpróba, így most már csak a sikeresebb premierben reménykedhetnek.

A megyei I. osztály egyik meghatározó csapata, az előző szezonban negyedik Algyő gárdája a 43. percben egy pontrúgást követően a rutinos

Hadár Attila

fejes góljával szerzett vezetést. Szünet után az 57. percben hasonló helyzet után már két góllal vezettek a hazaiak. A vendégek előtt is adódtak gólszerzési lehetőségek, a kapufák mellett azonban

Antal Krisztián

révén a 66. percben csak szépíteniük sikerült. A következő hétvégi bajnoki rajton a HFC (augusztus 19-én, vasárnap 17 órakor) a Kecskeméti TE II. csapatát fogadja a vásárhelyi stadionban, míg az algyőiek egy nappal korábban (augusztus 18-án szombaton 17.30-kor) a Csanádpalotát látják vendégül.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Algyő SK - Hódmezővásárhelyi FC 2-1 (1-0).

Algyő, 50 néző. Vezette: Kovács A.

Algyő:

Udvari - Koza, Gábor Z., Gonda, Daróczi - Takács R., Orosházi D., Pataki, Balogh N. - Bogdán, Hadár. Csere: Szűcs M. (kapus), Makai Á., Hegedűs T., Bella Sz. Edző: Takács Zoltán.

HFC:

Kovács K. - Varga M., Boros, Antal K., Marton - Szabó M., Varga L., Hanyecz H., Gazsó - Harangozó, Hanyecz B. Csere: Gábor V. (kapus), Takács J., Gajda, Kovács V., Mucsi D., Bokor, Klimaj K. Edző: Szűcs Róbert.

Gólszerzők:

Hadár A. 2, illetve Antal K. Takács Zoltán:

"Fizikálisan és játékban is maximálisan igénybe vette futballistáimat a magasabb osztályú ellenfél ellen megvívott utolsó edzőmeccsünk. Örülök neki, hogy jó teljesítményt nyújtottunk, a mezőnyben is masszívak voltunk, kevés lehetőséget hagytunk a vendégeknek. Boldog vagyok, hogy Hadár Attila kétszer is eredményes tudott lenni. NB III-as csapatot vertünk, ami kellő önbizalmat adhat, ám természetesen nem szabad belőle messzemenő következtetéseket levonni. Jó úton járunk, ám még van mit javítanunk a bajnoki rajtig."

Szűcs Róbert:

"Ahogy mondani szokták, a gyenge főpróbát reményeink szerint sikeresebb premier követi majd."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.