Közélet

Kedden csaknem mindenütt másodfokú hőségriasztás lesz

Kedden csaknem mindenütt másodfokú hőségriasztás lesz

2012. augusztus 20., hétfő
Kedden csaknem mindenütt másodfokú hőségriasztás lesz

A várható hőség miatt keddre Nógrád és Vas megye kivételével az egész országra másodfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az MTI-hez hétfőn eljuttatott figyelmeztető előrejelzésében a meteorológiai szolgálat azt írta, hogy fokozódik a hőség. Kedden az ország nagy részén 24-27 fok közötti átlaghőmérséklet valószínű, a nap második felében viszont kis valószínűséggel kialakulhat zivatar az északnyugati, északi határvidéken - tették hozzá. Ezzel együtt kedden túlnyomóan derült, napos idő várható. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Kisalföldön megélénkülhet, időnként megerősödhet az északnyugatira forduló szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14, 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 32, 37 Celsius-fok között alakul - írta a meteorológiai szolgálat a honlapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.