ARC

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Grandpiere Noel

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Grandpiere Noel

2012. augusztus 29., szerda
Jó arcokat keres a SZEGEDma: Grandpiere Noel

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes ajándékot sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Ópusztaszeren él a tizenöt esztendős Grandpiere Noel, aki idén először látogatott el a SZIN-re, ahonnan rengeteg baráttal gazdagodva térhetett haza, így jövőre is biztosan eljön a szegedi nyárzáró fesztiválra. A számára lassan véget érő vakáció alatt nyaralni nem volt, így hobbijának, a zenélésnek hódolt, tini bulikban DJ-skedett Szegeden, például a City Music Pubban, de kisebb társaságoknak is keverte a zenét. Próbált már saját számokat is készíteni különböző programokkal, de inkább a meglévő zenéket mixeli újra. Szeretne DJ lenni, de azt vallja, több lábon kell állnia az embernek, így mindenképpen szakmát szeretne szerezni az érettségi mellé, később pedig diplomát. Noel szerint máshogy ma már nem lehet boldogulni. Imádja az informatikát, s a számítógépeket szétszedni apró darabokra, természetesen utána össze is rakni, illetve elektromérnöknek is szívesen tanulna. Iskolaidőben – saját bevallása szerint például tanulás helyett is –sokat internetezett, de most a nyár folyamán inkább haverjaival töltötte idejét, illetve bulikban zenélt, s rájött, nem jó túlságosan függeni a nettől. Fiatal kora ellenére rendszeresen olvas híreket is a neten, érdekli, hogy mi történik lakókörnyezetében, illetve az országban. A politika nem köti le, de például a fejlesztésekkel, felújításokkal kapcsolatos információkat elolvassa. A Facebookon körülbelül 1300 ismerőse van, a tini bulikba járók rendszeresen bejelölik. Noel ennek nagyon örül, azt mondja, ez is egyfajta elismerése annak, hogy jó bulikat csinál. Volt, aki már autogramot is kért tőle, illetve közös fotózást, s ez nagyon jól esett az ifjú DJ-nek. Portálunknak elmondta, három évet élt Szegeden, így rengeteg barátja van itt, és egy hetet sem bír ki anélkül, hogy látogatást ne tegyen a napfény városában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.