Hátország: hatot rúgott Bordányban a SZEOL-SZVSE-ifi

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szegedi legénység idegenben is magabiztosan nyerte az első fordulóból elhalasztott mérkőzést a megyei I. osztályú U19-es bajnokságban.

Az első fordulóból elhalasztott meccsen a szegedi csapat gyorsan elhúzott három góllal (17 perc alatt). A legszebb találatot ekkor Varga Krisztián lőtte, aki 10 méterről, kapásból lőtt a kapuba (itt még Varga Richárd előkészítő volt). Ezek után Zádori Dávid vezérletével és két góljával a bordányiak a 30. percben egy gólra jöttek fel; 2-3. A félidő hátralevő 15 percében a szegedi Varga Richárd gondoskodott arról, hogy meglegyen a három pontja csapatának. Az első felvonásban rúgott két gólt, főleg a második volt szép, mikor az egész védelmet és a jól védő Répási kapust is kicselezve gurított a kapuba; 2-5 a félidő.

A második félidőben a nagy hőség lassított a tempón, de a sportszerű és változatos játék folyt a pályán. A sok gólhelyzetet kidolgozó és kihagyó SZEOL-SZVSE gólkülönbségén harmadik góljával Varga Richárd javított, aki egy kapu előtti kavarodás után 8 méterről vágta a léc alá a labdát. Így a végeredmény 2-6 lett. A vendégek magabiztosan nyertek, de a sportszerű bordányi csapat (mely beleegyezett a mérkőzés halasztásába) is dicséretet és köszönetet érdemel!

Az U19-es megyei I. osztályú bajnokság 1. fordulójában:

Bordány SK – SZEOL-Szegedi VSE 2-6 (2-5). Bordány, vezette: Borbás Bottyán Aurél (Zab Sándor).
Bordány: Répási A. – Fülöp Cs. (Török D.), Varga Ro., Zádori D., Simó Gy., Kószó J., Német J., Vass A., Sólya G., Fülöp T., Csurgó R. Vezetőedző: Sádt Tamás.
Szeged: Ibis Dursun – Németh R. (Kertész G.), Márkus G., Kertész B. (Faragó N.), Bakai P., Gulyás B., Judik T. (Pink R.), Varga Ri., Törköly T. (Enyedi Á.), Kiss Á., Varga K. (Juhász-Vedres Z.). Szakmai vezető: Sahin-Tóth Dezső.
Gólszerzők: Zádori R. 2 (24′, 30′), illetve Varga R. 3 (39′, 40′, 55′), Bakai P. (12′), Varga K. (14′), Kiss Á. (17′)
Jók: Répási A. (a mezőny legjobbja), Zádori D., Varga Roland, illetve Varga Richárd, Bakai P., Faragó N., Enyedi Á.

Előző sztori

Labdarúgás: javítania kell a Volánnak Nagykőrösön

Következő sztori

Kétnyelvű feliratok Dél-Szlovákiából a Dugonics téren + FOTÓK