Egyre népszerűbb a DIGI-n a Telin TV is

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egyre több előfizetőt szerez Szegeden is a DIGI Kft. kedvező áron kínált szolgáltatásai révén, illetve saját gyártású tematikus tévécsatornáinak, a DIGI Sportnak és a két zenei adó sikerének köszönhetően. Augusztustól már a Telin TV is megtalálható kínálatukban.

„Jelentős hálózatfejlesztésbe kezdett a DIGI Kft. Szegeden az elmúlt két évben, s immár digitális alapú szolgáltatást nyújtanak a város nagy részén, ami megbízhatóbb, nagyobb sávszélességű, összességében jobb minőségű” – tájékoztatott Varga Zsolt. A DIGI Kft. szegedi munkatársa hozzátette, voltak területek, ahol korábban a TvNetWork által kiépített hálózatot vették át, s ott a felemás műszaki megoldások miatt akadtak problémák. Ahol azonban befejeződött a hálózat átépítése, jobb szolgáltatást nyújtanak, versenyképes áron.

Természetesen a rendszer fejlesztése is hozott előfizetőket a DIGI-nek, illetve egy-egy nagyobb sporteseménykor is megugrik az előfizetési igények száma tematikus csatornájuk, a DIGI Sport 1 és DIGI Sport 2 kínálata miatt. A két sportcsatorna műsorán látható többek között az UEFA Bajnokok Ligája, az UEFA Európa Liga, a Premier League, a portugál labdarúgó első osztály mérkőzései és a spanyol Király-kupa is, a foci mellett pedig MOTO GP, női-férfi kézilabda Bajnokok Ligája, Wimbledon, ATP 1000-es tenisztornák, férfi kosárlabda Euroliga és a MOL Liga jégkorong-bajnokság is várja a sport szerelmeseit. Varga Zsolt elmondta, például most az olimpia előtt is számtalan expressz bekötésük volt, s amikor a BL vagy a kézilabda Bajnokok Ligája közeledik, – amelyből a Pick Szeged csapatának mérkőzéseit is közvetíti a DIGI Sport -, akkor is készülnek az előfizetői megkeresésekre.

A sportkedvelők mellett sokan az ár miatt választják a DIGI-t, illetve az ügyfélszolgálatok folyamatos igényfelméréseihez is igyekeznek igazítani a csatornakínálatot. Varga szerint természetes, hogy ha valami kikerül a műsorok közül, az óhatatlanul hiányzik majd egyes ügyfeleknek, ám hangsúlyozta, a népszerűségi adatok mellett kell összeállítaniuk a kínálatot a gazdaságossági mutatókat is figyelembe véve. Ennek ellenére idén is közel hat új csatornával bővült a DIGI kínálata. „Augusztustól immár a szegedi Telin TV is elérhető a DIGI-n. Úgy látjuk, nagyon sokan érdeklődnek iránta, s ez is egy olyan változtatás, amit a lakossági igények alapján léptünk meg. A helyi televíziók nézettsége sokkal nagyobb, mint egy átlagember gondolná.”

A DIGI kedvező árai mellett akciókkal is próbál előfizetőket magához csábítani, s külön promóciókat állítanak össze meglévő ügyfeleiknek, hogy műsoraik tartalmával és stabil árképzési politikájukkal hosszú távra elnyerjék az emberek, köztük természetesen a szegediek bizalmát.

(x)

Előző sztori

Printker – iskolakezdéshez mindent egy helyen! + FOTÓK

Következő sztori

ATB: Változó trendek, állandó energia az elektronikus zenében