Tovább késik az új online sportfogadási oldal indulása

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem tudható pontosan, hogy mikor indulhat el a Szerencsejáték Zrt. új online sportfogadási oldala – mondta Tulik Ágnes, a társaság szóvivője szerdán az MTI-nek.

A hírügynökség annak kapcsán kereste meg a társaságot, hogy a FortunaWeb szerencsejáték hírportál azt írta: a július 27-én kezdődő londoni olimpiára sem indul el a Szerencsejáték Zrt. új online sportfogadási oldala. Tulik Ágnes szóvivő tájékoztatása szerint az oldal indulása a tesztelési időszak hosszától függ, a dátumról mind a fogadókat, mind a sajtót értesíteni fogják.

A Szerencsejáték Zrt. június 8-án azt közölte, hogy csak a labdarúgó Európa-bajnokság után indulhat el a cég új sportfogadási oldala. A társaság a csúszást a beszállító késedelmével magyarázta. A cég akkori tájékoztatása szerint a szerződött partner – a GTECH-G2 – a szerződés rendelkezéseinek megfelelően köteles az állami szerencsejáték-szervező esetleges kártérítési és egyéb igényeit kielégíteni. A társaság mindehhez még azt is hozzátette: a szükséges játékengedély beszerzése a törvényi előírásoknak megfelelően zajlik, a csúszás kizárólag a szállító késedelmével magyarázható.

Előző sztori

Jóváhagyta a kormány az új polgári törvénykönyv tervezetét

Következő sztori

Európának szüksége lesz bevándorlásra