Sport

Tovább késik az új online sportfogadási oldal indulása

Tovább késik az új online sportfogadási oldal indulása

2012. július 11., szerda
Tovább késik az új online sportfogadási oldal indulása

Nem tudható pontosan, hogy mikor indulhat el a Szerencsejáték Zrt. új online sportfogadási oldala - mondta Tulik Ágnes, a társaság szóvivője szerdán az MTI-nek.

A hírügynökség annak kapcsán kereste meg a társaságot, hogy a FortunaWeb szerencsejáték hírportál azt írta: a július 27-én kezdődő londoni olimpiára sem indul el a Szerencsejáték Zrt. új online sportfogadási oldala.

Tulik Ágnes

szóvivő tájékoztatása szerint az oldal indulása a tesztelési időszak hosszától függ, a dátumról mind a fogadókat, mind a sajtót értesíteni fogják. A Szerencsejáték Zrt. június 8-án azt közölte, hogy csak a labdarúgó Európa-bajnokság után indulhat el a cég új sportfogadási oldala. A társaság a csúszást a beszállító késedelmével magyarázta. A cég akkori tájékoztatása szerint a szerződött partner - a GTECH-G2 - a szerződés rendelkezéseinek megfelelően köteles az állami szerencsejáték-szervező esetleges kártérítési és egyéb igényeit kielégíteni. A társaság mindehhez még azt is hozzátette: a szükséges játékengedély beszerzése a törvényi előírásoknak megfelelően zajlik, a csúszás kizárólag a szállító késedelmével magyarázható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.