Bulvár

Munkába menet fogott el határsértőket a röszkei rendőr

Munkába menet fogott el határsértőket a röszkei rendőr

2012. július 8., vasárnap
Munkába menet fogott el határsértőket a röszkei rendőr

Nyolc ember legálisan lépett be az országba tegnap a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen, nyolcan azonban Ásotthalomnál illegálisan próbálkoztak, el is fogták őket.

5 pakisztáni és 3 afgán állampolgárt fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség, a Készenléti Rendőrség és az ásotthalmi polgárőrség munkatársai a település külterületén vasárnapra virradó éjszaka. A migránsok néhány perccel korábban lépték át a zöldhatárt. Valamennyiük ellen idegenrendészeti eljárás indult. Vasárnap a kora reggeli órákban egy a röszkei határátkelőhelyre szolgálatba induló rendőr igazoltatott két férfit a Bajai úton. Mindkettőről kiderült, hogy afgán állampolgár, akik az éj leple alatt szöktek be az országba és Nyugat-Európára szerettek volna eljutni. A repülőtérnél azonban utazásuk véget ért, kitoloncolják őket Szerbiába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.