Labdarúgás: nem bírt egymással az FK és a Tápé + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elkezdtek mozgolódni az augusztus 18-i bajnoki rajtra a csapatok. Az edzések mellett felkészülési mérkőzések szerepelnek a programban. A Felső Tisza parti stadion műfüves pályáján két megyei I. osztályú együttes találkozott szerda este.

Mindkét fél, az FK 1899 Szeged és a Tápé ESK játékán látszott, hogy a felkészülés elején tartanak. Ez jobban érződött a hazaiakon, ugyanis Hüvös Gábornak az érkezett játékosok beépítése mellett a legacélosabb keret kialakítása is feladata.

A látottak alapján, az első félidőben jobbára a vendégek uralták a mérkőzést, de vezetést nem sikerült szerezniük. A kék-feketék jobbára kontráikkal építkeztek. Fordulás után Kárász révén hamar vezetést szerzett a Tápé. Ez kissé elaltatta őket, és átadták a kezdeményezés lehetőséget a vendéglátójuknak, amit Dóra góllal büntetett. A lefújás előtt még egy gyors gólpárbajt ejtettek a csapatok, előbb a tápéi oldalon Brinszky tekert el a kapus mellett, a hazaiak részéről pedig Ács P. lőtte a lecsorgó játékszert a kapuba.

A csapatok tovább folytatják a felkészülésüket. Az FK 1899 Szeged legközelebb szombaton 10 órakor a HFC II.-t fogadja a Felső Tisza parti stadionban.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés:

FK 1899 Szeged – Tápé ESK 2-2 (0-0)
Felső Tisza parti stadion, műfű. Vezette: Cseh.
FK 1899 Szeged: Hegedűs – Herczeg, Onita, Gonda, Kálmán L., Zirkelbach, Klippel, Nagy V., Szalai, Dóra J., Gyurkovics. Játszott még: Meszes T. (kapus), Meszes Cs., Ács P., Ács S., Holecska, Módra, Lukács. Edző: Hüvös Gábor.
Tápé: Kispéter – Simon, Pécsek, Hegyesi Á., Török, Szélpál A., Farsang, Jenei, Brinszky, Kárász, Péter S. Játszott még: Erdélyi (kapus), ifj. Dlusztus, Debreceni. Edző: Paksi Péter.
Gólszerzők: Dóra J., Ács P. illetve Kárász, Brinszky.

no images were found

no images were found

Előző sztori

Labdarúgás: góloztak az új fiúk Vásárhelyen

Következő sztori

Terapeutikus foglalkozások, romafesztivál és bűnmegelőzési programok a XVI. ÁGOTA-táborban + FOTÓK