Sport

Labdarúgás: hatot gurított a Bordány Ásotthalmon

Labdarúgás: hatot gurított a Bordány Ásotthalmon

2012. július 31., kedd
Labdarúgás: hatot gurított a Bordány Ásotthalmon

Hazai pályán huszonöt percet játszott sérülések miatt emberhátrányban az Ásotthalom, végül a lendületben lévő Bordány megfordította a félidei eredményt, és gólzáporos győzelem született.

Egy gólgazdag mérkőzésen maradt alul az Ásotthalom a Bordánnyal szemben. A hazaiak két sérülés miatt az utolsó 25 percet emberhátrányban voltak kénytelen lejátszani, ami megpecsételte sorsukat. A Bordány ennek ellenére nagy kedvvel és lendülettel játszott. A lelátón többek szerint a bordányi gárda lehet a megye élvonalának a meglepetéscsapata,

Felkészülési mérkőzésen:

Ásotthalom – Bordány 3-6 (2-1).

Ásotthalom, 50 néző.

Ásotthlalom:

Ábrahám – Szolákovics, Rencsár, Vastagh B., Bogdán, Csáki, Kothencz, Kriszner, Németh, Baji, Török. Csere: Rózsa. Vezetőedző: Hevesi Tibor.

Bordány:

Lippai – Dobó, Bosánszki Zs., Bosánszki M., Bán, Kovács, Retek, Veres, Kasza, Füleki, Ruzsinszki.

Cserék:

Sztankovics, Szabó, Nógrádi, Szentmártoni, Kozma.

Vezetőedző:

Bozó Csaba.

Gólszerzők:

Németh, Kiszner, Baji, ill. Kovács 3, Szentmártoni (tizenegyesből), Szabó, Bán. Hevesi Tibor:

A nyaralások miatt mindössze egy cserénk volt, a játékosaimat nem nagyon tudtam a helyükön játszatni, de ez a próbálkozás időszaka.

Bozó Csaba:

Mindkét csapat tartalékos volt, messze menő következtetést nem lehet levonni az eredményből, mi készülünk tovább a megye I. osztályú debütálásunkra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.