Sport

Labdarúgás: frissebb volt a bajai, mint a szegedi

Labdarúgás: frissebb volt a bajai, mint a szegedi

2012. július 28., szombat
Labdarúgás: frissebb volt a bajai, mint a szegedi

Az NB II-es Bajai LSE vendégeként háromgólos vereséget szenvedett szombat este a Tisza Volán SC Szeged NB III-as gárdája.

Igazán erős ellenfelet választott magának a szegedi együttes, ugyanis a házigazda Bajai LSE-KALO-MÉH az előző szezonban kilencedikként zárt az NB II Nyugati csoportjában. A Bács megyeiek számítottak esélyesebbnek, s érvényesítették is a papírformát. A vendégek egyébként kicsit tartalékos összeállításban léptek pályára, többen sérülés vagy nyaralás miatt hiányoztak,

Harmos Zsolt

belázasodott, míg

Pénzváltó Bencét

a meccsen rúgták fejbe, le is kellett cserélni. A Volán a jövő héten két találkozón szerepel: előbb szerdán 18 órakor a szerbiai Adán vendégeskedik, majd szombaton 18 órakor a Kondorost fogadja.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Bajai LSE - Tisza Volán SC Szeged 4-1 (2-0).

Baja.

Szeged:

Dongó - Heredea, Pénzváltó, Farkas, Buzási - Szilágyi, Annus, Csányi - Rácz, Mucsi, Beretka. Cserék: Fodor, Bohus, Kazi. Vezetőedző: Buchholcz Gábor.

A szegediek gólszerzője:

Rácz D. Buchholcz Gábor:

"Sokkal frissebbek voltak a bajaiak, mint mi, számos alkalommal játszották a védelmünk mögé a labdát, három találatukat is ilyen szituációból érték el. Nálunk ismét sok volt a pontatlan passz, illetve egy kivételével elpuskáztuk az adódó lehetőségeket. A jövő héten már nagyobb hangsúlyt fektetünk a frissítésre, több lesz a labdázás is a programban."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.