Sport

Labdarúgás: a Ferroép veheti szárnyai alá a Mórahalmot, új fiúk is érkeznek

Labdarúgás: a Ferroép veheti szárnyai alá a Mórahalmot, új fiúk is érkeznek

2012. július 18., szerda
Labdarúgás: a Ferroép veheti szárnyai alá a Mórahalmot, új fiúk is érkeznek

Lejátszotta első edzőmérkőzését az NB III-ra készülő Mórahalom, és már öt új játékossal rázott kezet az új elnökség. A szombati Kiskunfélegyháza elleni felkészülési találkozóra Tóth Ákos szeretne végleges keretet hirdetni.

Az NB III Alföld csoportjának megyei újonca már egy hete gyűri a felkészülést, július 16-án első edzőmérkőzésüket is lejátszották az NB II-es Orosháza ellen 3-1-es vereséggel. Információink szerint azonban hétfőn még egy jeles esemény történt, hiszen a klub új elnökséget választott, melynek élére

Nemesi Pál

, a Ferroép Zrt. elnök-vezérigazgatója került. A csapat keretében várható változásokról a vezetőedzőnél,

Tóth Ákosnál

érdeklődtünk. A szakembertől megtudtuk, hogy öt új játékossal már megegyezett a klub. A két kapus

Tombácz Róbert

(Algyő) és

Czirják Tamás

(Tisza Volán SC Szeged) lesz.

Fülöp Tibor

(Békéscsaba),

Podonyi Norbert

(Szeged 2011) és

Dürgő Péter

(SZVSE) is mórahalmi színekben futhat majd ki ősztől a pályára. Rajtuk kívül négy szerb labdarúgót is tesztel a szakvezetés, és akad még néhány kérdőjel a régi kerettel kapcsolatban is, de Tóth Ákos elmondása szerint a július 21-i Kiskunfélegyháza elleni derbire már szeretne teljes keretet hirdetni.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés:

Orosháza FC - Mórahalom VSE 3-1 (0-0)

Orosháza:

Molnár - Szűcs D., Futaki, Górnic, Kristóf G. - Dimitrijevics, Ondrejó, Mohamad, Milosevics - Yuzuf, Bogdan. 2. félidő: Bordás - Kerepeczki, Lupsa, Juhász N. (Tóth D.), Szabó A. - Szabó N., Végh, Ács, Alexander - Miklya, Fara C.

Vezetőedző:

Major László.

Mórahalom:

Czirják - Papdi, Gyimesi, Szűcs Sz., Mészáros - Nagy Z., Vojnic, Podonyi, Dürgő - Crkvenjakov, Tresnjic. Játszott még: Bálint Dániel, Bálint Dávid, Mike, Barta, Csiszár.

Vezetőedző:

Tóth Ákos

Gólszerző:

Szabó N. (66'), Ács (79'), Miklya (89'), ill. Vojnic (87'). Major László:

"A sok próbajátékos révén nem alakult ki folyamatos játék, ezért minél hamarabb ki szeretném alakítani a végleges keretet."

Tóth Ákos:

"Jól szolgálta a felkészülést a mérkőzés. Az első félidőben a hazaiak tesztelték próbajátékosaikat, a másodikban mi."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.