ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tanács Viktor

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tanács Viktor

2012. július 18., szerda
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tanács Viktor

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

A Széchenyi téren találkoztunk a tizenkilenc esztendős

Tanács Viktorral

. A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán nemzetközi jogot tanuló diák most a szünidőben próbál több időt szentelni hobbijának a nyári munka mellett. Régebben egyesületben is biciklizett, most Balaton körüli túrára készül, augusztus közepén egy nagyobb csapattal vágnak neki az útnak. Viktor valószínűleg nem megy a családjával közös nyaralásra, nehezen tudják összeegyeztetni, hogy mindenki ráérjen, de kisebb, egy-két napos kiruccanásokat tervez a szünidő folyamán. A nyári fesztiváloktól irtózik, mint elmondta, van egy minimum elvárása, amit ilyen rendezvényeken nem biztosítanak, így sem a Balaton Soundra sem a SZIN-re nem vágyik. Hozzátette, nem szívesen bulizna részeg fiatalok között sem, ezért is messzire kerüli az ilyen rendezvényeket. Viktortól megtudtuk, alkalmanként egy-egy pohár bort vagy pezsgőt ő is szokott inni, de csak nagyon ritkán, így kiskocsmákban biztosan nem lehet vele találkozni. Ha teheti, színházba és kiállításokra rendszeresen jár, a Múzeumok Éjszakáján megnézte a Munkácsy-tárlatot, legközelebb pedig a Reökben a hamarosan nyíló Marilyn Monroe-kiállításra fog elmenni. A netet és főként a közösségi oldalakat szükséges rossznak tartja a tizenkilenc esztendős egyetemista, hiszen sokszor csak a Facebookon értesül például tanulmányaival kapcsolatos tudnivalókról. Viktor bizonyára sosem lesz Facebook-függő, ahogy fogalmazott, jól ellenne egy lakatlan szigeten, de a suli miatt kénytelen fent lenni a közösségi oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.