ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Rózsa Dávid

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Rózsa Dávid

2012. július 29., vasárnap
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Rózsa Dávid

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

El sem tudná képzelni, hogy más városban lakjon a tizenhét esztendős

Rózsa Dávid

. Mindene a biciklizés, szabadidejében is gyakran pattan drótszamárra, később pedig kerékpárszerelő szeretne lenni. Mint elmondta, bulizni ritkán jár, a kisebb, hangulatos sörözőket kedveli, barátaival a Nyugi mellett a Várba és a Rongy Kocsmában is megfordulnak alkalomadtán. Régebben a Garabonciás volt egyik törzshelyük, sajnálja, hogy bezárt. A Kiss Ferenc Erdészeti Szakközépiskola diákjának kedvenc írója J. R. R. Tolkien, A Gyűrűk Ura trilógiát nagyon szeretni. Most azt várja, hogy A Hobbit – Egy váratlan utazás című film végre moziba kerüljön. Nyári munkát is vállalt Dávid, egy üvegházban dolgozik Algyőn, ami a nagy nyári hőségben nem a legkellemesebb, de szeretne pénzt gyűjteni. Azon még gondolkodik, hogy a SZIN-re elmenjen-e, különösebben nem tetszik neki a programkínálat. Tavaly nagyon jól érezte magát a fesztiválon, így lehetséges, hogy a haverok miatt kilátogat a Partfürdőre. A vakáció alatt nyaralást nem tervez, maximum kerékpárral elmegy Kecskemétre és Hódmezővásárhelyre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.