ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Horváth Ágota

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Horváth Ágota

2012. július 1., vasárnap
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Horváth Ágota

Új nyereményjátékot indítottunk azok között, akik július 8-ig a SZEGEDma.hu Jó Arcai lesznek! Közülük az, aki a legtöbb lájkot kapja a SZEGEDma.hu oldalán, két darab bérletet kap ajándékba a SZIN-re. Ismerősök, barátok: tessék figyelni portálunkat és lájkolni a cikkek alatt és a Facebookon is, hiszen a meglepetéseket csak a közösségi oldalon a portálunkat kedvencként bejelölt Jó Arcok között sorsoljuk ki!

A Deák Ferenc Gimnázium tanulója a tizenöt esztendős

Horváth Ágota

. Szabadidejében barátaival szívesen sétálgatnak Szeged belvárosában, illetve strandra és moziba szokott járni. A vígjátéktól kezdve a horrorig sokféle filmet megnéz, a plázában a Cinema Citybe mennek legtöbbször. Ágota nyomon követi a szegedi kiállításokat is, mint elmondta, a Munkácsy-tárlatot is megnézte már. A Facebookon körülbelül kétszáz ismerőse van a gimnazista diáknak, de a vakáció beköszönte óta alig internetezett. Közéleti híreket nem szokott olvasgatni, de azt nyomon követi, hogy milyen kulturális rendezvények zajlanak a városban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.