/

Helyreigazítás a Lófara-ügy kapcsán

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Lófara-ügy kapcsán megjelent olvasói levelében Kiss István építész több kritikát fogalmazott meg az építészeti kamarával, valamint kollégáival szemben. Írásában megjelent állításával kapcsolatban közöl most helyreigazítást.

Az építész február 16-án megjelent olvasói levelében a Reök előtti tér átépítésével kapcsolatban a lovasszobor elmozdítása miatt emelte fel a szavát. Alább e cikkben megjelent állításához csatolt helyreigazítást, melyet változtatás nélkül közlünk alább.

HELYREIGAZÍTÁS

A „SZEGEDma” internetes újságban 2011. február 16-án olvasói levélként megjelent cikkemben azt írtam, hogy a Magyar Építész Kamara Etikai-fegyelmi Bizottsága „az Építészfórum című portálon keringő hírek szerint hozott már elmarasztaló határozatot olyan kiváló építészek ellen, mint Kévés György, Virág Csaba”. Mivel a bizottság elnöke ezt határozottan cáfolta, elismerem, hogy az általam sajnos nem ellenőrzött hírek nem felelnek meg a valóságnak és az érintettek elnézését kérem.

2012. július 19.
Kiss István
építész

Előző sztori

Tűzoltón érkezett a nyári Mikulás az ÁGOTA XVI. országos táborába + FOTÓK

Következő sztori

Orbán Viktor megkezdte nyári szabadságát