Kultúra

Bajazzó-artisták és -zsonglőrök full 3D-ben a Klauzál téren + FOTÓK

Bajazzó-artisták és -zsonglőrök full 3D-ben a Klauzál téren + FOTÓK

2012. július 27., péntek
Bajazzó-artisták és -zsonglőrök full 3D-ben a Klauzál téren + FOTÓK

Mozgalmas napjuk volt a július 27-28-án a Szegedi Szabadtéri Játékok színpadára kerülő Parasztbecsület és Bajazzók sztárjainak, a vadasparkban hópárducot simogattak, majd a Leoncavallo-opera artistái exkluzív bemutatót tartottak a Klauzál téren.

Álljon meg ön is a hétköznapok rohanásában, és csodálja meg a realitás puszta betonján az akrobaták és zsonglőrök mutatványait, a Bajazzók cirkuszát 3D-ben, full HD-minőségben! - buzdították a járókelőket az operában közreműködő Tűzmadarak csoport művészei. A közel húsz mutatványos zsonglőr- és artistaprodukciókkal kápráztatta el a téren sebtében verbuválódott közönséget. Volt karikamutatvány a "halál piramisán", késdobálás, az egyik zsonglőrprodukcióba még a Bajazzók Beppéjét alakító

Kerényi Miklós Mátét

is bevonták, aki "halálmegvető bátorságról" tett tanúbizonyságot a buzogányok között. Az akrobatamutatványok közben találóan summázott az egyik művész: aki szerint ez könnyű, az nem normális. A csoport egyébként szerepelt már a Budapesti Operettszínház előadásain is, most július 27-én és 28-án a Bajazzók című operában láthatja őket a nagyérdemű.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.