Sport

Vízilabda: válogatottakat vertek Németországban a Beton serdülői + FOTÓK

Vízilabda: válogatottakat vertek Németországban a Beton serdülői + FOTÓK

2012. június 12., kedd
Vízilabda: válogatottakat vertek Németországban a Beton serdülői + FOTÓK

Az A-Híd Szeged Beton VE serdülőcsapata egy válogató tornán járt Németországban, Esslingenben, ahol tartományi válogatottak ellen ért el szép eredményt: 3 győzelem mellett 1 vereség volt a mérleg, na meg egy felejthetetlen látogatás a Mercedes múzeumában.

Június 4-10. közt edzőtáborozott az 1996-1997-ben született pólósok szegedi csapata Németországban.

Lehmann István

és

Éles Vilmos

tanítványai a válogató tornára készülő déli régió kiválóságaival kétkapuztak napi két alkalommal, egészen péntekig. Ekkor a szegediek is részt vettek azon a tornán, ahová észak, dél és nyugat válogatottjai érkeztek, na és a persze a német serdülőválogatott szakemberei is, hogy végleges keretet válasszanak a nemzeti csapatba a látottak alapján. A Szeged Beton pólósai az észak, dél és nyugat serdülő elitjét legyőzték, kelettel azonban nem bírtak. Mivel a torna záró meccsén a nyugat megverte a keletet, így a körbeverések miatt harmadik helyen végeztek a magyar ifjak a német keleti és nyugati régió válogatottja mögött. Külön élmény volt a sportolás mellett a csapatnak, hogy látogatást tehettek a stuttgarti Mercedes múzeumban is.

A csapat tagjai:

Bereczky Ádám, Mikházi Bence, Sikovanyecz János, Németh Marcell, Bognár Bendegúz, Szepesi Richárd, Molnár Máté, Bíró Róbert, Koncz Bence, Török András, Hulmann Kristóf, Török Krisztián, Lakatos Máté, Gusztos Ádám.

Edzők:

Lehmann István, Éles Vilmos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.