Sport

Labdarúgás: Móravárosi Kinizsi nem először és nem utoljára + FOTÓK

Labdarúgás: Móravárosi Kinizsi nem először és nem utoljára + FOTÓK

2012. június 25., hétfő
Labdarúgás: Móravárosi Kinizsi nem először és nem utoljára + FOTÓK

Lejátszotta első edzőmérkőzését az újjáalakult Móravárosi Kinizsi. Gerebicz Attila csapata a SZEOL AK öregfiúk gárdájával csapott össze a Szabadság téren és 4-0-s vereséget szenvedett.

Hangulatos környezet, izzasztó meleg, családias légkör, örömfoci. Így jellemezhetnénk a szombati barátságos mérkőzést röviden. Ahogy arról már beszámoltunk

májusban ismét megalapították

a Móravárosi Kinizsit, a csapat

júniusban már gőzerővel edzett

, most pedig edzőmeccs keretében be is mutatkozott. Az öregfiúk csapatán látszódott, hogy a játékosok 90 százalékának a lábait NB I-es meccsek is edzették, a futómennyiség azonban már nem volt a régi. Az új együttes akciói csiszolatlanok voltak még, de épp azért született e csapat, hogy sok munkával és türelemmel ismét formát kaphasson a Móravárosi Kinizsi. Az első felkészülési mérkőzése után rövid nyári pihenő következik, majd a felkészülés a megye III. osztályban való indulásra. Szurkoljunk a újjáalakult szegedi gárdának!

Barátságos mérkőzésen:

Móravárosi Kinizsi – SZEOL AK 0-4 (0-3)

Szabadság tér, 50 néző. Vezette: Szalay, Rácz.

Móravárosi Kinizsi:

Krébesz A. – Varga G., Sövényházi, Vidákovics, Lukovics D. – Paksi M., Gerebicz, Laczi Z., Oláh Cs. – Petrusán, Varga P.

Játszott még:

Magyar B., Krékity, Lippai Zs.

Játékos-edző:

Gerebicz Attila.

Szeol AK öregfiúk:

Tóth Z. – Tárkány (Paksi), Turján, Orosházi (Gerecz), Polyvás T. (Szabó B.) – Krajczár (Papp R.), Márki (Szekeres), Szabó Gy., Lévai (Lehota) – Mádi, Takács Z. (Dóra).

Szakvezető:

Szalai "Dzsínó" István.

Gólszerzők:

Márki (2), Mádi, Dóra J.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.