Írjon nekünk

Sport

Labdarúgás: a Tisza Dokkon búcsúztatta az évet a Volán + FOTÓK

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/szmamanager.jpg

Megjelent:

A Tisza Volán SC Szeged NB III-as együttesének záróvacsoráján elhangzott: a társaság megérett arra, hogy a következő bajnokságban kijöjjön belőle a régen várt csodálatos eredmény.

Kellemes környezetben tartotta évzáróját pénteken este a Tisza Volán SC Szeged NB III-as felnőttcsapata, tulajdonképpen a kék-feketék “avatták fel” a város új úszóházát, a Tisza Dokkot. A szórakozóhellyel egyébként hosszú távú együttműködés kialakítását tervezi az sportegyesület. A jó hangulatú esten a játékosok mellett megjelent Szeri István, a Tisza Volán Zrt. elnök-vezérigazgatója, a Tisza Volán SC elnöke, Kővári Árpád, a klub ügyvezető elnöke, Halkó Pál, a labdarúgó-szakosztály vezetője, Buchholcz Gábor vezetőedző, Bánóczki Sándor technikai vezető, valamint Magosi József masszőr és Bagdi Ferenc kapusedző is.

Halkó Pál egyesével köszönte meg a futballistáknak az elmúlt szezonban mutatott teljesítményt, s mindenkinél a pozitívumokat igyekezett kiemelni. Külön gratulált a 23 találattal gólkirályi címet szerzett Faragó Bencének. Elismerősen szólt a gárda “dicsőséges tavaszi hadjáratáról”, melynek során 32 pontot zsebeltek be, s így végül 51 pontjukkal a negyedik helyre értek oda. Mint mondta, ha ősszel is hasonlóképpen produkáltak volna, akkor most talán bajnoki címnek örülhetnénk (a Dunaharaszti és a Dabas 64-64 ponttal végzett az első, illetve a második helyen az Alföld csoportban). Az őszi gyengébb szereplésben véleménye szerint a gyengébb helyzetkihasználás, a védekezésben elkövetett egyéni hibák, valamint a csapatot ért játékvezetői méltatlanságok játszottak közre. Tavaszra ugyanakkor már egyértelműen látni lehetett, hogy a labdarúgók rengeteget fejlődtek, mentálisan sokat erősödtek, megvolt a kellő önbizalmuk, illetve társaikban is hittek a pályán kívül és belül. Az egész idényt nagyszerűen foglalta össze az utolsó fordulóban Dabason aratott 2-0-s diadal, az ott mutatott célratörő, magabiztos, helyenként látványos futball. A szakosztályvezető úgy fogalmazott, beértek a játékosok, ami nagyszerű alap a sikeres folytatáshoz, s ezzel a lendülettel kell nekivágni augusztusban a következő sorozatnak.

A vezetőedző szintén megköszönte tanítványainak a becsületes munkát, valamint a vezetőségnek, hogy nemcsak nyugodt feltételeket teremtettek, de komoly előrelépést sikerült elérniük a csapat körüli környezetben. Buchholcz Gábor egyetértett Halkó Pál szezonértékelésével, az őszi visszafogottabb teljesítmény kapcsán tett még hozzá egy szempontot, mégpedig azt, hogy példátlan sérülés- és betegséghullám sújtotta a Volánt. Ezért is tartja fontosnak, hogy felkészült masszőrrel sikerült azt követően erősíteniük, s ennek, valamint a Buzási Péter másodedző által vezényelt rengeteg sztreccsingnek köszönhetően jóval kevesebb az izomsérülés, mint előtte.

Kővári Árpád kiemelte: a csapat és a helyzet minden kétséget kizárólag megérett arra, hogy régóta várt pompás eredményt érjen el a következő bajnokságban. Az ügyvezető elnök szerint fényes jövő áll a még mindig nagyon fiatal társaság előtt. Szeri István is arról beszélt, hogy nagyon büszke az alakulatra, mely méltó hordozója a közlekedési társaság nevének logójának. Üzleti tárgyalásai során számtalan gratulációt kap a labdarúgók eredményei miatt, ezért is tölti el örömmel, hogy biztosítani tudja a működéshez szükséges feltételek jelentős részét. Ígérete szerint ez a jövőben is így lesz, sőt, bízik benne, hogy tovább sikerül erősíteni pozícióikat.

A vezetői beszédek ízletes vacsora követte, majd a csapat közösen tekintette meg a Németország – Görögország Eb-negyeddöntőt. Rövid pihenőt követően július elején indulhat majd a felkészülés!

Sport

A lehetőség bent maradt tét nélkül, a lehetőség adott téttel

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/szmamanager.jpg

Megjelent:

Szerző:

A jövőt építeni érkezett az Európa-bajnokságra a magyar férfikézilabda-válogatott. A jövő pedig elkezdődött a malmői csodával.

Tovább olvasom

Hírzóna

Fogyatékkal élő gyerekeket lát vendégül a szegedi jégkorongcsapat

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/szmamanager.jpg

Megjelent:

Szerző:

Január 27-én, hétfőn a szegedi műjégpályán.

Tovább olvasom

Sport

Nyolcgólos vereséggel ért véget a malmői csoda

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/szmamanager.jpg

Megjelent:

Szerző:

A magyar férfikézilabda-válogatott 34-26-ra kikapott Portugáliától az Európa-bajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában és ezzel a csoport negyedik helyén végzett.

Tovább olvasom

Aktuál