Kosárlabda: Drahos távozik a Szedeáktól

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata a következő szezonban már nem számít rutinos irányítójára, Drahos Gáborra. Az érintett a BB1.hu-n nyilatkozott a hír kapcsán.

“Közölték velem az egyesület vezetői, hogy nem tartanak igényt rám” – erősítette meg a szakportálnak a hírt Drahos Gábor. “Nagyon friss még ez a dolog, ezért a jövőmről nem sokat tudok egyelőre mondani, a helyek pedig sajnos fogynak minden csapatnál. Az elmúlt években mindig munka mellett űztem a kosárlabdát, így számomra most az a legfontosabb, hogy a család, a kosárlabda és a munka minél jobban összeegyeztethető legyen. Mivel 8 évet húztam le Szegeden és közel 250 tétmeccsen léptem pályára, ezért természetesen elszakadni továbbra sem tudok az együttestől. Figyelemmel fogom kísérni a szereplésüket, és biztos vagyok benne, hogy ebben a szezonban előre tud lépni a csapat és befognak kerülni a rájátszásba” – zárta szavait az irányító.

Előző sztori

Labdarúgás: július 10-én kezd a HFC

Következő sztori

Egy üdítő nyári desszert: lime felfújt

Legutóbbi hasonló cikkek