ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Maróti Csanád

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Maróti Csanád

2012. június 26., kedd
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Maróti Csanád

Új nyereményjátékot indítunk június 15-én azok között, akik július 8-ig a SZEGEDma.hu Jó Arcai lesznek! Közülük az, aki a legtöbb lájkot kapja a SZEGEDma.hu oldalán, két darab bérletet kap ajándékba a SZIN-re. Ismerősök, barátok: tessék figyelni portálunkat és lájkolni a cikkek alatt és a Facebookon is, hiszen a meglepetéseket csak a közösségi oldalon a portálunkat kedvencként bejelölt Jó Arcok között sorsoljuk ki!

Hangtechnikus képzésre jelentkezett Budapestre a húszesztendős

Maróti Csanád

, aki idén végzett a szegedi Deák Ferenc Gimnáziumban. Két együttesnek is tagja, igaz most próbaterem híján kényszerszünetet tartanak. Elmondta, az egyik banda, amiben játszik, a Gift Rage Against the Machine számokat ad elő. Szegeden például a nemrég bezárt Garaboncziásban léptek fel, illetve a Fészekben. Ha a Kiscsillag, a Supernem vagy a Subscribe Szegedre jön, akkor elmegy a koncertjükre, de már kevesebbet jár bulizni, mint pár éve. Zenés-táncos helyekre ritkán jár, a diszkókat egyáltalán nem kedveli, barátaival a Záporba szoktak beülni, míg régebben gyakran megfordultak a Várban is. Mostanában nyári nagy melegben a Sárgára járnak ki, egyik barátjának az üdülőjénél gyűlik össze a társaság. Amióta laptopja van, szabadidejében nagyon sokat internetezik. Csanádtól megtudtuk, olykor az indexet és a hvg.hu-t olvasgatja, a helyi hírekről, a szegedi történésekről pedig leginkább a Facebookon keresztül értesül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.