Sport

Dzsúdó: domaszéki bronz a korosztályos Eb-ről

Dzsúdó: domaszéki bronz a korosztályos Eb-ről

2012. június 26., kedd
Dzsúdó: domaszéki bronz a korosztályos Eb-ről

Az elmúlt hét végén rendezték meg a montenegrói Barban a korosztályos cselgáncs Európa-bajnokságot, ahol a domaszéki Balázs Nikoletta bronzérmet szerzett.

A versenyen 39 ország 489 versenyzője vett részt, melyből a magyar válogatott 26 versenyzővel, köztük 2 domaszéki fiatallal indult. A lányok között Balázs Nikoletta 57 kg-ban küzdött az érmekért, míg a fiúk között

Mihalovits Botond Tamás

66 kg-ban. A hosszú felkészülést hátráltatta Mihalovits gyógyuló, tavaly "szerzett" sérülése, ennek ellenére remek hangulatban, felkészülten utaztak a Domaszéki Judo Ifjúsági és Sportegyesület versenyzői az Európa-bajnokságra. Az első akadályt mindketten könnyedén vették, majd következett a második kör ahol Mihalovits kikapott brit vetélytársától, így kiesett a további küzdelmekből. Balázs Nikoletta azonban a második körön is túljutott, a harmadik körben horvát ellenfele állította meg. Ennek következtében

Szabó Miklós

és

Koszó Tibor

tanítványa a vigaszágon folytathatta a versenyt, ahol további két küzdelem várt rá, melyeket megnyert, így az előkelő harmadik helyen végzett A magyar csapat mérlege végül négy bronzérem, egy ötödik és két hetedik hely lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.