Sport

Diáksportért emlékplakettet kapott Páger Zoltán

Diáksportért emlékplakettet kapott Páger Zoltán

2012. június 5., kedd
Diáksportért emlékplakettet kapott Páger Zoltán

A Magyar Sport Háza Konferenciatermében tartotta tisztújító küldöttgyűlését a Magyar Diáksport Szövetség, ahol Balogh Gábor világ- és Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes öttusázót választották meg elnöknek. A konferencián Páger Zoltánt, városunk sportszervezőjét emlékplakettel jutalmazták.

A beszámolók elfogadása és a sikeres tisztségviselő választás után a diáksportban hosszú évek óta dolgozó kollégák, edzők, intézményvezetők munkájának elismeréseként a "Diáksportért emlékplakett" átadására került sor. Kitüntetésben részesült a Szegedi Sport és Fürdők Kft. munkatársa,

Páger Zoltán

, Szeged város és Csongrád megye diák- és szabadidősport-versenyeinek egyik főszervezője. A díjazott méltatásakor elhangzott, hogy a kötelező felmenő rendszerű diákolimpiai versenyeken kívül számos sportprogramot kínál az iskolák részére. Évek óta lelkiismeretesen, lelkesen végzi sportvezetői munkáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.