Bulvár

Vasárnap gyereknap a Vadasparkban is

Vasárnap gyereknap a Vadasparkban is

2012. május 24., csütörtök
Vasárnap gyereknap a Vadasparkban is

A Vadaspark a hagyományok szerint születésnapját Gyermeknapon ünnepli. Szintén tradíció, hogy ezen a napon a gyermekek jelentős kedvezménnyel léphetnek be az állatkertbe.

Vasárnap 9.30-tól 17 óráig igazi játszó- és élményparkká alakul a Vadaspark, ahol sokféle programból választhatnak kicsik és nagyok az állatsimogatástól a bábelőadáson át a LEGO-építésig. A Waldorf Iskola izgalmas ügyességi, de némi tudást is igénylő programján a Vadaspark legújabb állataival lehet játékosan ismerkedni, ahol a sikeresen teljesítők 13 és 16 órakor ajándéksorsoláson is részt vehetnek. Nyereményeket a National Geographic Magazin és a National Geographic Kids biztosítja. A nap egyik fénypontja 11 órakor a megújult Ázsia-ház átadása lesz, ahol két, nem csak Magyarországon, hanem Európában is ritkaságnak számító, nagyon különleges ragadozónak a bemutatója készült el. Ugyanezen épület ad otthont vasárnaptól az Etiópiában tragikusan elhunyt

Fábián Tamás

ásványgyűjteményének és a Washingtoni Egyezményt bemutató kiállításnak is. Az Ázsia-házhoz kapcsolódó fejlesztésekhez az állatkert barátai adtak anyagi támogatást, az adójuk 1%-ának felajánlásával. A programok sora még itt nem ér véget. 14 órától ugyanis az Oktatóközpontban két bábelőadás is megtekinthető egymás után. Először a „Róka és a farkas” mese a Kövér Béla Bábszínház, utána pedig a „Péter és a farkas” klasszikus története a Temesvári körúti Óvoda előadásában. Hogy azok is ott lehessenek, akiknek anyagi lehetőségei ezt sokszor nem teszik lehetővé, idén a gyereknapon 220 forint lesz a belépőjegy a 14 éven aluli gyerekek számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.