Sport

Szurkolói futballtorna Gyálaréten pünkösdhétfőn

Szurkolói futballtorna Gyálaréten pünkösdhétfőn

2012. május 24., csütörtök
Szurkolói futballtorna Gyálaréten pünkösdhétfőn

Pünkösdhétfőn lesz a Molnár Zsolt Szurkolói Labdarúgótorna Szeged-Gyálaréten, mely emléket Zsozsinak, a legendás szegedi drukkernek állít emléket.

A viadalon nyolc csapat vesz részt. A tavalyi címvédő a SZUD (Debrecen), a SUT (Tamási), a Blue Front (Hódmezővásárhely) mellett öt szegedi csoport lép pályára: a Déli Beerodalom, Majestic Ultra, North City, BBH és az FK ifi. A küzdelmek 9 órakor kezdődnek a csoportmérkőzésekkel. A szervezők két csoportra osztották a csapatokat, melyekből az első két helyezett jut a négy közé, ahol a keresztbejátszással folytatják, majd a véghajrában a győztesek az első, a vesztesek a harmadik helyért játszanak. A tervek szerint, a helyosztók délután 13 órakor, a döntők 15 órakor kezdődnek. A torna családi nap is egyben. A közelben lévő Borostyán birtokon nagyszerű kikapcsolódási lehetőség nyílik a gyermekekkel érkezőknek.

Az időpont:

2012. május 28., hétfő (pünkösdhétfő) Helyszín: Gyálarét, labdarúgópálya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.