Sport

Megye I-es tippbajnok: Mórocz Zsolt 6 pontos

Megye I-es tippbajnok: Mórocz Zsolt 6 pontos

2012. május 14., hétfő
Megye I-es tippbajnok: Mórocz Zsolt 6 pontos
A Dorozsma csapatkapitánya a hétvégi nyolc összecsapás közül csak három eredményét érezte meg jól. A megyei I. osztály 28. fordulójának meccseire Mórocz Zsolt(képünkön középen zöld mezben), a szabadnapos Kiskundorozsmai ESK csapatkapitánya tippelt. Nos, a rutinos futballista igencsak "befürdött" ezen a hétvégén, a csapatok nagyon megtréfálták őt. Várakozásával szemben a Röszke például megverte az Algyőt, a Csanádpalota a Tápét, a Balástya pedig a HFC II.-t. Három esetben jött be a számítása: a Csongrád valóban megnyerte az Ásotthalom, a Sándorfalva pedig a SZVSE elleni rangadót, illetve a Mórahalom is győztesen távozott Újszegedről. Összességében így is csak 6 pontot kasszírozott. Mindez azt jelenti, hogy a Tippbajnok versenyben továbbra is Hadár Attila (Algyő SK), Gonda László (UTC) és Sándor László (Nagymágocs SE) hármasa áll az élen 18 ponttal. A vezető triót a 17 pontos Vasas Gábor (Sándorfalva SK), a 16 pontos Tóth Csaba (Mindszent SE) és Bosánszki Mihály (KSE Balástya) követi 15 ponttal, megelőzve a 12 pontos Erdélyi Mátyást (Csanádpalota FC) és Lévai Mihályt (Csongrád TSE), a 6 pontos Mórocz Zsoltot, valamint az egyaránt 5 ponttal álló Hegyesi Zsoltot (SZVSE) és Jesenszki Györgyöt (HFC II.). A következő fordulóban a szabadnapos Ásotthalom TE csapatkapitányát, Szűcs Krisztiánt fogjuk faggatni. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért továbbra is 2 pont jár. Aki emellett jól érzi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont jár döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér.

Így tippelt Mórocz Zsolt (Kiskundorozsmai ESK) a 28. fordulóra:

Csanádpalota – Tápé 0-1 - végeredmény: 3-1 - kapott pont: 0UTC – Mórahalom 1-4 - végeredmény: 0-2 - kapott pont: 2 Csongrád – Ásotthalom 2-0 - végeredmény: 4-1 - kapott pont: 2Kiszombor – Mindszent 3-1 - végeredmény: 3-4 - kapott pont: 0Kistelek – Nagymágocs 1-1 - végeredmény: 6-3 - kapott pont: 0Röszke – Algyő 1-2 - végeredmény: 2-1 - kapott pont: 0Balástya – HFC II. 1-1 - végeredmény: 3-2 - kapott pont: 0Sándorfalva – SZVSE 2-0 - végeredmény: 4-1 - kapott pont: 2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.