Sport

Labdarúgás: egy FK-gól és más semmi + FOTÓK

Labdarúgás: egy FK-gól és más semmi + FOTÓK

2012. május 20., vasárnap
Labdarúgás: egy FK-gól és más semmi + FOTÓK

Nem brillírozott az FK 1899 Szeged a Zákányszék ellen, de egy korai gól éppen elegendőnek bizonyult a három pont megszerzéséhez.

Sajnálatos módon technikai malőrrel kezdődött a kék-feketék szombat délutánja, az ificsapat igazolása ugyanis nem került elő a kezdésig, így játék nélkül lesz a 3 pont a vendégeké. A Kaiser-legények pedig szép sorozatban voltak, utolsó három meccsüket behúzták. Kár érte.

Hüvös

mester a felnőtt meccs előtt arra hívta fel az FK-s fiatalok figyelmét, hogy vélhetően a Zákányszék ellen sok lehetőségük lesz, próbáljanak abból minél többet kihasználni, találják meg a góllövőcipőt. És lám-Lahm (...), úgy tűnt, hallgatnak is az FK-csikók „Gabibára”. A 6. percben egy szép bal oldali akció végén

Kálmán

tette középre a labdát,

Stefkovics

átlépte, a befelé húzó

Szalai

pedig erőszakosan közelről a hálóba pofozta azt, 1-0. És aztán... aztán nem igazán tud a tudósító érdemleges eseményekről beszámolni. Volt egy pár kimaradt helyzet mind a hazai, mind a vendégoldalon, lehetett volna a végeredmény akár 5-2 is. A vendégek kihagyták, illetve a magabiztos

Brunczvik

kifogta valamirevaló két helyzetüket, a hazaiak pedig nem tudtak összpontosítani, nem tudtak felpörögni a második félidőben sem, és a jól védő vendégkapus eszén senki sem tudott túljárni. Valahogy úgy nézett ki, a Zákányszék ennyit tud, az FK pedig ennyit akar. Behúzta a Szeged a kötelezőt, de ez a produktum kevés lesz a bajnokság hátralévő szakaszában. Reméljük, a hátralévő öt meccsre még tud frissíteni a kék-fekete legénység, mert arra bizony szükség lesz a dobogóhoz...

A megyei II. osztály 29. fordulójában:

FK 1899 Szeged – Zákányszék KSK 1-0 (1-0).

Szeged, Felső Tisza parti stadion műfüves pálya, 100 néző, vezette: Bán. FK 1899 Szeged: Brunczvik - Herczeg (Holecska 46'), Gonda, Turján, Nagy V., Szalai, Klippel (Murányi 70'), Imre Z., Kálmán L. (Burzon 80'), Csuka, Stefkovics (Ács S. 46'). Edző: Hüvös Gábor. Zákányszék: Fodor - Seress, Tanács, Bozsity (Márki 65'), Jójárt, Czakó, Honti, Farkas, Erdélyi (Beer 80'), Szűcs, Papp. Edző: Szabó Zsolt. Gólszerző: Szalai Sárga lap: Bozsity Jók: Brunczvik, Imre Z., Kálmán L., illetve Tanács, Bozsity, Honti, Szűcs Hüvös Gábor:

"Győzelem és más semmi..."

Szabó Zsolt:

"Az élcsapat otthonában sikerült gólhelyzeteket kialakítanunk. Ahhoz képest, ahol állunk a tabellán, ez a csapat odaadását dicséri. Döntetlenszagú meccsen szenvedtünk vereséget."

Ifjúsági mérkőzés:

SZEOL-FK 1899 Szeged - Zákányszék: elmaradt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.