ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Gombos Dávid

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Gombos Dávid

2012. május 18., péntek
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Gombos Dávid

Új sorozatot indított útjára a SZEGEDma.hu Jó Arc néven. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen minden hónapban értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között!

Biomérnöknek készül

Gombos Dávid

, akivel a TIK előtt beszélgettünk. Az SZTE húszéves hallgatója a diszkóknál jobban szereti a hangulatos kiskocsmákat, illetve nyáron a szabadtéri rendezvényeket preferálja. Mint elmondta, nagyon várja a Szeged Napjához kapcsolódó programsorozatot, természetesen a borfesztiválra is kinéz majd barátaival. Egyik kedvenc helyük a Vár Söröző volt, amit nemrég kifestettek, immár túl tiszta Dávidnak, régebben jobban kedvelte a söröző hangulatát. A Grand Caféba és a vele szomszédos Zápor József Kávézóba is gyakorta megfordul, vagyis kedvenc helyei mindössze száz méterre vannak egymástól, egy utcában. Változó, hogy mekkora csapat indul neki az éjszakának, de minimum tízen mindig vannak, s általában lányok is csatlakoznak asztaltársaságukhoz. Koncertekre nagyon ritkán jár, néhány alkalommal a JATE Klubban volt, s nem is tudja, hogy más helyeken milyen zenekarok fordulnak meg. Újságot nem szokott vásárolni, sőt tévét sem néz Dávid, de internetes kiadványokat rendszeresen olvas, illetve ha egy-egy tv műsor vagy film felkelti az érdeklődését, akkor megkeresi a világhálón. Mint elmondta, így legalább a műsorokat rendre megszakító reklámok nem idegesítik. A közösségi oldalak közül már csak a Facebookot használja, szaktársaival rendszeresen kommunikál, illetve csetelni is szokott barátaival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.