Bayern – Chelsea: a helyszínről jelentjük I.

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A müncheni Alianz Arénában rendezik meg a Bajnokok Ligája döntőjét május 19-én szombaton, a SZEGEDma.hu a helyszínről folyamatos bejelentkezéseket ad olvasóinak. A Bayern München – Chelsea összecsapást megelőző hangulatról Bánki József, a DIGI Sport szakkommentátora számol be.

Tudósítónk a csatornaigazgatóval, Mihály Csongorral és a kommentátorral, Egri Viktorral épp a Marienplatzon sétált csütörtök este, mikor elértük őt. „Az egész város BL-láztól fényes, tele van az utca plakátokkal, a kocsmákban már most óriási a nyüzsgés, rengeteg UEFA jelzésű autót látni, melyek a szervezésben részt vevő munkatársakat szállítják. Ma este a női döntőt rendezték meg telt ház előtt (az Olympique Lyon a Frankfurt ellen nyert 2-0-ra – a szerk.). Egyelőre még nem érkezett meg az angol szurkolók tömege, holnapra várható az áradat a brit sziget felől” – mondta el portálunknak Bánki József, a Szeged 2011 csapatának kommunikációs igazgatója.

A szakkommentátor elmesélte, hogy már voltak az arénában felvenni az akkreditációjukat, és ott minden „németesen” olajozott, 21. századiak a körülmények. Megtudtuk, hogy holnap mindkét csapat fog majd edzeni, amit természetesen megtekintenek az azt követő sajtótájékoztatóval együtt, s a látottakról beszámol majd portálunknak. Holnap tehát friss hírekkel este ismét jelentkezünk!

Default thumbnail
Előző sztori

Internetre kerül a közép-európai néprajzkincs

Következő sztori

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Gombos Dávid

Legutóbbi hasonló cikkek