Közélet

Az MTVA átvállalja a nyilvános közvetítések után fizetendő díjakat

Az MTVA átvállalja a nyilvános közvetítések után fizetendő díjakat

2012. május 23., szerda
Az MTVA átvállalja a nyilvános közvetítések után fizetendő díjakat

A Médiaszolgálatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) átvállalja a nyilvános közvetítések után fizetendő díjakat, így a közösségi helyeken térítésmentesen vetíthetik a Labdarúgó Eb és a 30. Nyári Olimpiai Játékok eseményeit - közölte a szervezet szerdán este az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint miután

Böröcz István

vezérigazgató áttekintette a nyilvános közvetítések kötelező díjfizetése kapcsán kialakult helyzetet, olyan döntés született, hogy eltérően az előző évek gyakorlatától, az MTVA átvállalja a nyilvános közvetítések után fizetendő díjakat. Az átvállalással lehetővé válik, hogy a nézők "kis- és nagyrendezvényeken, szórakozóhelyeken, kiskocsmákban és más közösségi helyeken együtt tudjanak szurkolni kedvenc csapataiknak" - olvasható a közleményben. Hangsúlyozták, hogy a közmédia számára rendkívül fontos, hogy a nagy népszerűségnek örvendő sporteseményeket, különösen az olyanokat, melyek a magyar nemzetet képviselő sportolók részvételével zajlanak, a hazai sportkedvelő közönség számára otthonukban és a közintézményekben elérhetővé tegye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.