Találj ki új mobilalkalmazást – nyerj 1 milliós fejlesztést

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Binga Kreatív Kommunikációs Ügynökség keresi Magyarország Mobil Tündérét, a pályázaton 1 000 000 forint értékű mobilalkalmazást lehet nyerni.

„A pályázat célja, hogy a társadalmi felelősségvállalás jegyében, az okos telefonokban rejlő technikai lehetőségeket kihasználva minél több ember számára varázsoljuk kényelmesebbé és élhetőbbé a mindennapokat. Olyan társadalmilag hasznos mobilalkalmazás ötleteket várunk civil szervezetektől, alapítványoktól, iskoláktól és magánszemélyektől, amelyek ebben segíthetnek a környezetünkben élő embereknek, illetve megkönnyítik az adott szervezet munkáját, és a segítségnyújtást” – mondta el portálunknak Gonda Bence a kommunikációs ügynökség ügyvezető igazgatója. A pályázaton minden 18. életévét betöltött magyar állampolgár vagy jogi személy indulhat az anyagokat az ügynökség mobilalkalmazások és mobilra optimalizált honlapok fejlesztésére szakosodott csapatának, a Mobingának kell elküldeni. A legjobbnak és egyben leghasznosabbnak ítélt mobilalkalmazást az ügynökség lefejleszti 1 millió forint értékben.

A pályázat menete:

A pályázatra szánt ötleteket az ügynökség Mobinga elnevezésű hivatalos Facebook oldalán, a Mobil Tündér nevű alkalmazásba lehet feltölteni a következőképpen:
– Készíts egy rövid, maximum 2 perces videót, melyben bemutatod magad és/vagy szervezeted, illetve néhány mondatban felvázolod magát az ötletet, és hogy hogyan segítené a kitalált alkalmazás a munkátokat.
– Töltsd fel a videót a YouTube videó megosztó portálra.
– Lájkold a Mobinga Facebook oldalát!
– Töltsd fel pályázatod a Mobil Tündér alkalmazásba legkésőbb május 9-ig.
– Oszd meg a pályázatod és gyűjts be 50 lájkot a továbbjutáshoz.
A legalább 20 lájkot összegyűjtő pályamunkákból a Mobinga csapata május 14-ig kiválasztja a legjobbakat (maximum 10 pályázat), akik továbbjutnak a 2. fordulóba.
2. forduló – Lájkgyűjtés
A döntőbe jutottak közül a 2012. május 29-ig legtöbb tetszést kiváltó, azaz a legtöbb lájkot begyűjtő pályázat nyer.

További feltételek és a pályázat részletes leírása a http://www.facebook.com/mobinga.hu oldalon található Mobil Tündér alkalmazás felületéről letölthető .pdf formátumban.

Default thumbnail
Előző sztori

Lehet csodákban élni

Következő sztori

Életmentő verseny Szegeden

Legutóbbi hasonló cikkek