Egyetem

Találj ki új mobilalkalmazást – nyerj 1 milliós fejlesztést

Találj ki új mobilalkalmazást – nyerj 1 milliós fejlesztést

2012. április 16., hétfő
Találj ki új mobilalkalmazást – nyerj 1 milliós fejlesztést

A Binga Kreatív Kommunikációs Ügynökség keresi Magyarország Mobil Tündérét, a pályázaton 1 000 000 forint értékű mobilalkalmazást lehet nyerni.

„A pályázat célja, hogy a társadalmi felelősségvállalás jegyében, az okos telefonokban rejlő technikai lehetőségeket kihasználva minél több ember számára varázsoljuk kényelmesebbé és élhetőbbé a mindennapokat. Olyan társadalmilag hasznos mobilalkalmazás ötleteket várunk civil szervezetektől, alapítványoktól, iskoláktól és magánszemélyektől, amelyek ebben segíthetnek a környezetünkben élő embereknek, illetve megkönnyítik az adott szervezet munkáját, és a segítségnyújtást” – mondta el portálunknak

Gonda Bence

a kommunikációs ügynökség ügyvezető igazgatója. A pályázaton minden 18. életévét betöltött magyar állampolgár vagy jogi személy indulhat az anyagokat az ügynökség mobilalkalmazások és mobilra optimalizált honlapok fejlesztésére szakosodott csapatának, a Mobingának kell elküldeni. A legjobbnak és egyben leghasznosabbnak ítélt mobilalkalmazást az ügynökség lefejleszti 1 millió forint értékben.

A pályázat menete:

A pályázatra szánt ötleteket az ügynökség Mobinga elnevezésű hivatalos

Facebook oldalán

, a Mobil Tündér nevű alkalmazásba lehet feltölteni a következőképpen: - Készíts egy rövid, maximum 2 perces videót, melyben bemutatod magad és/vagy szervezeted, illetve néhány mondatban felvázolod magát az ötletet, és hogy hogyan segítené a kitalált alkalmazás a munkátokat. - Töltsd fel a videót a YouTube videó megosztó portálra. - Lájkold a Mobinga

Facebook oldalát!

- Töltsd fel pályázatod a Mobil Tündér alkalmazásba legkésőbb május 9-ig. - Oszd meg a pályázatod és gyűjts be 50 lájkot a továbbjutáshoz. A legalább 20 lájkot összegyűjtő pályamunkákból a Mobinga csapata május 14-ig kiválasztja a legjobbakat (maximum 10 pályázat), akik továbbjutnak a 2. fordulóba. 2. forduló – Lájkgyűjtés A döntőbe jutottak közül a 2012. május 29-ig legtöbb tetszést kiváltó, azaz a legtöbb lájkot begyűjtő pályázat nyer. További feltételek és a pályázat részletes leírása a http://www.facebook.com/mobinga.hu oldalon található Mobil Tündér alkalmazás felületéről letölthető .pdf formátumban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.