Közélet

Szegeden jártak az Éden Hotel lakói + FOTÓK

Szegeden jártak az Éden Hotel lakói + FOTÓK

2012. április 14., szombat
Szegeden jártak az Éden Hotel lakói + FOTÓK

Egy közönségtalálkozó keretein belül látogattak Szegedre az Éden Hotel 2 játékosai csütörtök este. A valóságshow szereplői Horváth Éva műsorvezetővel karöltve a JATE Klubban tartották párválasztó ceremóniájukat, ahol rajongóik személyesen is válthattak velük pár szót.

„Nem tudsz valami jó ismerkedős szöveget, amivel odamehetnék hozzájuk?” – kérte a segítségünket a JATE Klubban

Niki

csütörtök este, aki a közelben álló

Omar

társaságához szeretett volna csatlakozni. Az egyetemi szórakozóhelyen sok ismerős arcra bukkanhattunk, innen közvetítette ugyanis párválasztó ceremóniáját az Éden Hotel második évada. A szereplők egy laza esti bulival oldották a feszültséget, mialatt bárki szóba elegyedhetett velük. A másfél hónapja indult valóságshow esti adásában hat lánynak kellett osztoznia öt férfin. Az egyik szerencsés két hölgyet is kapott párjául, rá hárult a hálátlan feladat, hogy eldöntse: kinek kell hazamennie, és ki az, aki továbbra is játékban maradhat a 25 millió forintos fődíjért.

„Én mellettem a taktika nagy hiba…”

Az Éden Hotel lakói csütörtök délután érkeztek meg Szegedre. Az esti ceremónia előtt egy rövid sétát is tettek, hogy megismerjék a várost, és találkozhassanak a rajongókkal. „Nem először járok a városban, még a MeneTrend című műsorral is jöttünk ide forgatni. Egyébként imádom Szegedet, szerintem egy gyönyörű város. Nagyon jó cukrászdák, szép terek vannak itt, iszonyú hangulatos” – árulta el portálunknak Horváth Éva, a műsor háziasszonya. Mint mondta, az Éden Hotel több dologban is eltér az eddig megszokott reality-trendektől. „A játékosok egy luxushotelban laknak, trópusi környezetben, ahol csak azzal kell törődniük, hogy egy helyes taktikával túléljék a párválasztót. A szereplők emellett állandóan cserélődnek, a tavalyi évben összesen 28 játékos fordult meg az Éden Hotelben. Itt nincs szavazás, a bent lakók döntenek egymás sorsáról. Maguknak, nem a közönségnek kell megfelelniük, ez pedig egy teljesen más taktikát kíván” – tette hozzá. Nyerő tippeket az egykori szépségkirálynő nem tudott mondani, hisz a műsor minden epizódja boríthatja az előző által felállított papírformát. Ahogy mondják: Az Éden Hotelben bármi megtörténhet. Az esti párválasztást követően Pít maradt nehéz helyzetben, az ő vállát ugyanis két hölgy kecses kacsója is nyomta: Petra mellett a friss játékos, Nikolett is párjául választotta. A szerelmi háromszögből végül az utóbbinak kellett távoznia – a JATE Klub közönségének elégedett morajlásától kísérve, úgy tűnik a Pécsről jött 21 éves hölgy sok néző nemtetszését kiváltotta. A mellettünk álló Emese és Ági is elégedett volt az eredménnyel, ők legjobban Pítnek, valamint a szegedi Omarnak szurkolnak egyébként. Nikolett pár napot töltött csak az egzotikus hotel vendégségében, búcsú és köszönés nélkül hagyta el a játékot. Túllépve a párválasztás drámai pillanatain, Újvári Péter és Pély Barnabás pörgette fel a hangulatot vadiúj house-live-act formációjukkal, a Jetlag-gel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.