Közélet

Szalma Botond: Schmitt Pálnak le kellene mondani

Szalma Botond: Schmitt Pálnak le kellene mondani

2012. április 2., hétfő
Szalma Botond: Schmitt Pálnak le kellene mondani

Szalma Botond, a KDNP fővárosi elnöke szerint Schmitt Pál köztársasági elnöknek le kellene mondani, "semmi köze a mostani helyzethez, hogy PhD-t akar írni" - erről a KDNP fővárosi elnöke a Népszabadság hétfői számában megjelent interjúban beszélt.

A politikus arra a kérdésre válaszolva, hogy felkészült-e rá, hogy kizárják a KDNP-ből, azt mondta: nem készült fel erre, mert emiatt nem kell senkit se kizárni a pártból. Hozzátette: örülni kell, hogy valakinek karakteres véleménye van, szerinte pártja "nem a Magyar Szocialista Munkáspárt, amikor az 50-es években megmondták, hogy mit kell mondani". Beszélt arról is, hogy

Rubovszky György

pártügyész "ha tehetné, kitenné a pártból", mert mint fogalmazott: "biztos felizgatta, hogy én lettem a budapesti KDNP-elnök".

Szalma Botond

szerint a KDNP-sek 95 százaléka osztja az álláspontját, de hallgatnak. Úgy fogalmazott: "nem divat ma a véleménnyilvánítás. De nem csak a KDNP-ben. Sehol, sajnos". Szólt arról is, hogy rossz üzenetnek tartja

Tulassay Tivadar

lemondását, mint mondta: "nem érzem, hogy a rektor úr bármi rosszat tett volna".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.