Egyetem

Rendhagyó angolóra a piarista gimnáziumban

Rendhagyó angolóra a piarista gimnáziumban

2012. április 13., péntek
Rendhagyó angolóra a piarista gimnáziumban

Jilly Viktor, az "English 4 U" című televíziós műsor nyelvtanára továbbképzéssel egybekötött bemutató órát tart a Dugonics András Piarista Gimnáziumban.

Április 16-án hétfőn délután fél kettőtől öt óráig a piarista gimnáziumba (Szeged, Bálint Sándor u. 14.) látogat a Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium angoltanára,

Jilly Viktor

, aki továbbképzéssel egybekötött bemutató órát tart az Oxford Kiadó támogatásával. A tanár urat sokan az MTV-ből lehet ismerős, ugyanis kb. 10 évvel ezelőtt 4 éven át mentek angol órái "English 4 U" címmel. A foglalkozásba a gimnázium diákjai is becsatlakoznak, majd az utolsó két óra műhelyfoglalkozásának középpontjában a New English File tankönyv kerül. Itt szó esik majd a könyv témáinak motiváló erejéről, a különböző készségek fejlesztéséről, szókincs- és nyelvtantanításról, továbbá arról, hogy mennyire készíti fel a tanulókat a New English File a valódi kommunikatív helyzetekre, illetve a nyelvvizsgákra, és a kétszintű érettségire.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.