Gazdaság

Milliós adományt kaptak a Csongrád megyei mentősök

Milliós adományt kaptak a Csongrád megyei mentősök

2012. április 21., szombat
Milliós adományt kaptak a Csongrád megyei mentősök

Több mint másfél millió forintot adományozott egy kisállateledelt gyártó cég szombaton az Országos Mentőszolgálatnak.

A vállat által felajánlott összeget a hatszáz dolgozó egészítette ki, s egy egészségnap keretében adták át a Mars Magyarország csongrád-bokrosi üzemében. Az összeget elsősorban gyermekek életmenő ellátásához használható speciális eszközök beszerzésére fordítják - mondta el

Túri Mihály

, az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezet Csongrád megyei vezetője. A gyors segítséget lehetővé tevő intraosszeális készlet segítségével akár egy mentőápoló is képes lehet infúziót adni a gyermekeknek. Az eszközök elosztásakor a csongrádi kocsik lesznek az elsők, melyeket felszerelnek – tette hozzá Túri Mihály.

Mayer Zsolt

, a Mars Magyarország vállalati kapcsolatok igazgatója az MTI-nek úgy fogalmazott: cégük alapelveibe illeszkedik a hosszú távú kölcsönösség. Ez alapján szervezték meg az egészségnapot, mert csak egy egészséges szervezetű, egészséges tudatú munkatárs tud hatékonyan, hosszútávon jól teljesíteni. Ez a szellem jelent meg az adományozásban is, hiszen a külvilággal is szeretnének jó a kapcsolatot ápolni, s miután a mai nap az egészségről szól, az Országos Mentőszolgálatra esett a választás. A dolgozók a szombati programok során számos sportágban és ügyességi játékban mérhették össze rátermettségüket. Az egyéb programok között volt elsősegélynyújtó tanfolyam, általános egészségügyi állapotfelmérés, véradás, masszázs, bőrdiagnosztikai tanácsadás, egészséges receptverseny és stand up comedy is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.