Megye I-es tippbajnok: Tóth Csaba 16 pontos

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A mindszentiek csapatkapitánya hat meccs végkimenetelét találta el, ám így is csak a negyedik helyre került játékunkban.

A megyei I. osztály 24. fordulójának meccseire Tóth Csaba, a szabadnapos Mindszent SE csapatkapitánya, egyben játékos-edzője tippelt. Játékosunk jól érezte meg a Mórahalom, az Ásotthalom és az Algyő idegenbeli sikerét, nem vált be viszont az a számítása, hogy döntetlenül végződik a Sándorfalva – Csongrád rangadó. Az is váratlanul érte, hogy az UTC nem tudott pontot csenni a Csanádpalotától. Összesen 16 pontot kasszírozott.

Mindez azt jelenti, hogy a Tippbajnok versenyben továbbra is Hadár Attila (Algyő SK) és Gonda László (UTC) áll az élen 18 ponttal. A vezető duót a 17 pontos Vasas Gábor (Sándorfalva SK), a 16 pontos Tóth Csaba és Bosánszki Mihály (KSE Balástya) követi 15 ponttal, megelőzve az egyaránt 5 ponttal álló Hegyesi Zsoltot (SZVSE) és Jesenszki Györgyöt (HFC II.). A következő fordulóban a szabadnapos Csanádpalota FC csapatkapitányát fogjuk faggatni.

Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért továbbra is 2 pont jár. Aki emellett jól érzi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont jár döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér.

Így tippelt Tóth Csaba a 24. fordulóra:

Ujszegedi TC – Csanádpalota 1-1 – végeredmény: 0-2 – kapott pont: 0
Kiszombor – Mórahalom 1-4 – végeredmény: 0-4 – kapott pont: 3
Nagymágocs – Algyő 0-2 – végeredmény: 1-3 – kapott pont: 3
Kiskundorozsma – HFC II. 3-1 – végeredmény: 4-0 – kapott pont: 2
Szegedi VSE – Kistelek 2-1 – végeredmény: 6-2 – kapott pont: 2
Röszke – Tápé 2-0 – végeredmény: 4-2 – kapott pont: 3
Balástya – Ásotthalom 1-3 – végeredmény: 1-2 – kapott pont: 3
Sándorfalva – Csongrád 1-1 – végeredmény: 2-1 – kapott pont: 0

Előző sztori

Keddi programajánló: Kis- és nagy csillagok napja + FOTÓK, VIDEÓK

Következő sztori

Szélsőjobbtól szélsőbalig – pártcsaládok Európában