Sport

Megye I-es tippbajnok: Erdélyi Mátyás 12 pontos

Megye I-es tippbajnok: Erdélyi Mátyás 12 pontos

2012. április 30., hétfő
Megye I-es tippbajnok: Erdélyi Mátyás 12 pontos
A csanádpalotaiak csapatkapitánya négy mérkőzés végkimenetelét jósolta meg helyesen a meglepetésekkel teli szombati fordulóban. A megyei I. osztály 25. fordulójának meccseire Erdélyi Mátyás, a szabadnapos Csanádpalota FC (képünkön jobbra) csapatkapitánya tippelt. Játékosunk egy telitalálatot jegyzett (Csongrád - UTC), emellett a SZVSE, a Mórahalom és a Mindszent sikere hozott a konyhájára. A két rangadó esetében viszont nem jött be a számítása, elmaradtak a döntetlenek Ásotthalom és Algyőn is. A Balástya pedig alighanem sokakat meglepett tápéi sikerével... Összesen 12 pontot kasszírozott a csanádpalotai futballista. Mindez azt jelenti, hogy a Tippbajnok versenyben továbbra is Hadár Attila (Algyő SK) és Gonda László (UTC) áll az élen 18 ponttal. A vezető duót a 17 pontos Vasas Gábor (Sándorfalva SK), a 16 pontos Tóth Csaba (Mindszent SE) és Bosánszki Mihály (KSE Balástya) követi 15 ponttal, megelőzve a 12 pontos Erdélyi Mátyást, valamint az egyaránt 5 ponttal álló Hegyesi Zsoltot (SZVSE) és Jesenszki Györgyöt (HFC II.). A következő fordulóban a szabadnapos Nagymágocs SE csapatkapitányát fogjuk faggatni. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért továbbra is 2 pont jár. Aki emellett jól érzi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont jár döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér.

Így tippelt Erdélyi Mátyás a 25. fordulóra:

SZVSE – Kiszombor 2-0 - végeredmény: 3-1 - kapott pont: 3Csongrád – UTC 3-0 - végeredmény: 3-0 - kapott pont: 4Ásotthalom – Sándorfalva 2-2 - végeredmény: 0-1 - kapott pont: 0Tápé – Balástya 2-1 - végeredmény: 0-1 - kapott pont: 0Mórahalom – Röszke 4-0 - végeredmény: 2-0 - kapott pont: 3HFC II. – Kistelek 0-2 - végeredmény: 3-2 - kapott pont: 0Algyő – Kiskundorozsma 1-1 - végeredmény: 0-1 - kapott pont: 0Mindszent – Nagymágocs 3-1 - végeredmény: 1-0 - kapott pont: 2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.