Sport

Ki lesz a megye I. tavaszi tippbajnoka? - 7. forduló

Ki lesz a megye I. tavaszi tippbajnoka? - 7. forduló

2012. április 21., szombat
Ki lesz a megye I. tavaszi tippbajnoka? - 7. forduló
Népszerű játékunkban a megye I. hétvégi fordulójának mérkőzéseire a Mindszent SE csapatkapitánya, Tóth Csaba tippel. A megyei I. osztály 24. fordulóját rendezik szombaton és vasárnap. Tippbajnok játékunkban a szabadnapos, a tabellán egyébként jelenleg kilencedik Mindszent SE csapatkapitányát, egyben játékos-edzőjét, Tóth Csabát(képünkön balra) kértük föl, jósolja meg a végeredményeket. A rutinos futballista szerint a három dobogós magabiztosan gyűjti be a győzelmet, a negyedik Sándorfalva viszont lépéshátrányba kerül, mert nem bír majd a Csongráddal a rangadón... Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért továbbra is 2 pont jár. Aki emellett jól érzi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont jár döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér. Az eddigi próbálkozók közül Hadár Attila (Algyő) és Gonda László (UTC) 18, Vasas Gábor (Sándorfalva) 17, Bosánszki Mihály (Balástya) 15 pontot teljesített, míg Hegyesi Zsolt (SZVSE) és Jesenszki Györgyi (HFC II.) 5 ponttal kellett, hogy beérje.

Tóth Csaba (Mindszent SE) tippjei a 24. fordulóra:

Ujszegedi TC – Csanádpalota 1-1 Kiszombor – Mórahalom 1-4 Nagymágocs – Algyő 0-2 Kiskundorozsma – Hódmezővásárehely II. 3-1 Szegedi VSE – Kistelek 2-1 Röszke – Tápé 2-0 Balástya – Ásotthalom 1-3 Sándorfalva – Csongrád 1-1

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.