Asztalitenisz: Floratom-vereség Szécsényben

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem sikerült a bravúr a Floratom Szeged AC Kalo-Méh férfi asztalitenisz-csapatának az Extraliga 20. fordulójában Szécsényben.

A két egykori válogatott játékossal, Vitsekkel és Vargával felálló házigazdák számítottak valamivel esélyesebbnek a két dobogóra pályázó együttes rangadóján. Hiába játszott jól, mégis elszenvedte szezonbeli első vereségét a Dudás, Kószó A. páros, majd az első egyéni kör sem hozott szegedi bravúrt: Kószó A. ugyan egyenlített, de Lukács három, majd Dudás négy játszmában veszített, 3-1. A második kör egyoldalú mérkőzéseket hozott, sajnos a hazaiak két húzóembere, remek napot fogott ki, 5-2. Nem adta fel a szegedi együttes, egy pillanatra még a pontszerzés lehetősége is felcsillant, de Kószó A. és Dudás is alulmaradt a döntő játszmában, Lukács győzelme pedig ahhoz volt elegendő, hogy az egymás elleni eredmények alapján a Floratom várhatja kedvezőbb helyzetből a következő fordulót.

Férfi asztalitenisz Extraliga 20. forduló:

Aloe Invest Szécsény – Floratom Szeged AC Kalo-Méh 7–3
A szegedi győzelmeket szerezték: Dudás 1, Kószó A. 1, Lukács 1

Lukács Levente: “A kevés kínálkozó lehetőségünket nem tudtuk kihasználni, így elmaradt a meglepetés.”

Előző sztori

Labdarúgás: a Vásárhely simán nyerte a megyei derbit Makón

Következő sztori

Smink nélkül – új magazinnal jelentkezik a VTV Szeged + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek