Bulvár

Potyautasokat fedtek fel a nagylaki határrendészek

Potyautasokat fedtek fel a nagylaki határrendészek

2012. március 26., hétfő
Potyautasokat fedtek fel a nagylaki határrendészek

Nem lankadt a nagylaki határrendészek figyelme a hatalmas kamion sor ellenére, amely belépésre várakozott a határátkelőhelyen - tájékoztatott Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Több száz kamiont vizsgáltak át a magyar és a román rendőrök közösen, amikor török kamion alvázának vizsgálatakor kisebb mozgásra lettek figyelmesek. Mikor lámpáik fénye a kérdéses területre ért megszűnt a mozgás, de az alváz színétől eltérő színek tovább erősítették gyanújukat. Közelebb lépve látták, hogy emberek bújtak meg a tehergépjármű vontatmányának alvázában. A tüzetes ellenőrzés eredményeként három szír állampolgár bújt elő a rejtekhelyről, akik elmondták, hogy hazájukat a rossz anyagi helyzetük miatt hagyták el, a jobb élet reményében. A kamion alvázára egy román parkolóban kapaszkodtak fel, miközben a török sofőr pihenőt tartott. Ügyükben idegenrendészeti eljárás indult - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.