/

Lábnyomai buktattak le egy mórahalmi tanyabetörőt

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szomszédjába tört be egy mórahalmi férfi. Lábnyomai buktatták le, amik egyenesen a lopott cuccokhoz vezették a rendőröket – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Március elején érkezett bejelentés a Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrsére arról, hogy betörtek egy Mórahalom külterületén lévő tanyára, ahonnan WC-tartályt, csillárokat és némi ruhaneműt vittek magukkal. A helyszíni szemle során a nyomozók lábnyomokat fedeztek fel, amiket követve eljutottak egy közeli tanyára, ahol megtalálták a lopott tárgyakat. A 22 éves fiatalember kihallgatása során beismerő vallomást tett. A nyomozás megállapította, hogy nemcsak ezt, hanem több ásotthalmi betörést is elkövetett. A bűncselekményekben társai is voltak, akikkel többek között egy lovaskocsit is eltoltak egy ásotthalmi tanyáról. A rendőrök ezt is megtalálták, bár addigra már feldarabolták, mivel értékesíteni akarták. Az ügyben lopás bűntette miatt indult büntetőeljárás – áll a közleményben.

Default thumbnail
Előző sztori

Tíz év a késelő jánoshalmi férfinak

Default thumbnail
Következő sztori

Megkondulnak a Dóm harangjai

Legutóbbi hasonló cikkek