Bulvár

Lábnyomai buktattak le egy mórahalmi tanyabetörőt

Lábnyomai buktattak le egy mórahalmi tanyabetörőt

2012. március 8., csütörtök
Lábnyomai buktattak le egy mórahalmi tanyabetörőt

Szomszédjába tört be egy mórahalmi férfi. Lábnyomai buktatták le, amik egyenesen a lopott cuccokhoz vezették a rendőröket - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Március elején érkezett bejelentés a Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrsére arról, hogy betörtek egy Mórahalom külterületén lévő tanyára, ahonnan WC-tartályt, csillárokat és némi ruhaneműt vittek magukkal. A helyszíni szemle során a nyomozók lábnyomokat fedeztek fel, amiket követve eljutottak egy közeli tanyára, ahol megtalálták a lopott tárgyakat. A 22 éves fiatalember kihallgatása során beismerő vallomást tett. A nyomozás megállapította, hogy nemcsak ezt, hanem több ásotthalmi betörést is elkövetett. A bűncselekményekben társai is voltak, akikkel többek között egy lovaskocsit is eltoltak egy ásotthalmi tanyáról. A rendőrök ezt is megtalálták, bár addigra már feldarabolták, mivel értékesíteni akarták. Az ügyben lopás bűntette miatt indult büntetőeljárás - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.