Sport

JÁTÉK! Nyerjen belépőket a Szedeák - Kaposvár kosármeccsre!

JÁTÉK! Nyerjen belépőket a Szedeák - Kaposvár kosármeccsre!

2012. március 21., szerda
JÁTÉK! Nyerjen belépőket a Szedeák - Kaposvár kosármeccsre!

A Szedeák és a SZEGEDma.hu közös játékában tíz darab kétszemélyes belépő keresi gazdáját a vasárnapi NB I/A-s férfi kosárlabda-mérkőzésre!

Tölts egy napot az Aquapolisban az osztályoddal! A Naturtex-SZTE-Szedeák versenyt hirdet a szegedi általános- és középiskolák osztályai között. A hazai találkozókra kilátogató osztályok (minimum 15 fő) a mérkőzések előtt az újszegedi sportcsarnok előterében a kísérő pedagógus által regisztrálhatnak, ezzel neveznek be a játékba. A jelentkezők közül április 4-én, az alapszakasz utolsó mérkőzésének félidejében sorsolják ki a nyertes csoportot, amely a klub vendégeként eltölthet egy napot a Napfényfürdő Aquapolisban. A nyerésre természetesen annál nagyobb az esély, minél több meccsen szurkol az osztály a lelátón.

A férfi kosárlabda NB I/A csoportos bajnokság 23. fordulójában március 25-én (vasárnap) 18.30-kor a Kaposvári KK-t látják vendégül a Tisza-partiak.

Fodor Péter

együttese a Nyíregyháza elleni, múlt vasárnapi hosszabbításos sikerrel hatalmasat lépett a bennmaradás felé, ugyanakkor még nem dőlhet hátra, a hátralévő fordulókban is küzdenie kell a minél jobb helyezésért. A szurkolók biztatása hatalmas lökést adhat, mint a nyírségiek ellen is. A Naturtex-SZTE-Szedeák és a SZEGEDma.hu jóvoltából ezúttal is belépőket nyerhetnek az izgalmasnak ígérkező mérkőzésre azok, akik helyesen válaszolnak a feltett kérdésünkre.

Hányadik születésnapját ünnepelte március 15-én Tomiszlav Ivosev?

A, 21 B, 22 C, 23

A válaszadásban segítséget kaphat, aki elolvassa a SZEGEDma.hu-nak

a nagyszerű szerb kosarassal kedden készített cikkét

! A megfejtéseket a jatek@szegedma.hu e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával március 22-e (csütörtök) 11 óráig. A helyes megfejtők között (akiket e-mailben értesítünk) tíz darab kétszemélyes belépőt sorsolunk ki (ezeket majd szerkesztőségünkben, a Szeged, Szentháromság utca 77. szám alatt vehetik át pénteken 8 és 16 óra között). A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.