Bulvár

Elfogta a rendőrség a vásárhelyi ékszertolvajokat

Elfogta a rendőrség a vásárhelyi ékszertolvajokat

2012. március 14., szerda
Elfogta a rendőrség a vásárhelyi ékszertolvajokat

Elfogta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitánysággal együttműködve azt a két férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy február 15-én Hódmezővásárhely belvárosában egy kalapáccsal betörték egy ékszerbolt kirakatát, majd onnan több millió forint értékben vittek el ékszert.

Mint ismert, a két férfi február 15-én a zárás előtt egy kalapáccsal betörte az Andrássy utcai ékszerbolt kirakatát, majd onnan több millió forint értékben vittek magukkal ékszert, melyek közül menekülés közben több darabot hátrahagytak. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya egy más ügyben folytatott nyomozás során a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitánysággal együttműködve olyan adatok birtokába került, melyek eredményeként elfogtak két férfit, akik a vásárhelyi bűncselekmény elkövetésével is megalapozottan gyanúsíthatók. Ellenük lopás bűntette miatt indult büntetőeljárás, jelenleg előzetes letartóztatásban vannak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.