Közélet

Megkezdődött a tavaszi nagytakarítás Szeged utcáin + FOTÓK

Megkezdődött a tavaszi nagytakarítás Szeged utcáin + FOTÓK

2012. március 28., szerda
Megkezdődött a tavaszi nagytakarítás Szeged utcáin + FOTÓK

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. locsolóautói éjjel, a város utcáit járva tüntetik el az utakról a tél alatt kiszórt síkosságmentesítő anyag maradványait, valamint a szokatlanul száraz időjárás miatt lerakódott port.

A társaság az autós valamint a gyalogos forgalom zavarása nélkül nagy teljesítményű gépeivel a közlekedési utakat, kisebb locsolóautójával pedig a díszburkolatos sétálóutcákat igyekszik pormentesíteni. A reggel fél ötig tartó műszakban sokszor kell fordulniuk a tűzcsapoknál, hogy megtöltsék a tartályokat. A gépek előre megtervezett útvonalon haladva nagynyomású vízzel tisztítják meg az útburkolatokat a tél során kiszórt síkosságmentesítő anyag maradványaitól. A kipermetezett víz bizonyos mértékben a lerakódott port és pollent is eltakarítja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.