A tanyavilágban túráztak az ötpróbások + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 elnevezésű sportos programsorozata idei első szegedi állómásaként gyalogos teljesítménytúrán vehettek részt a mozogni vágyók.

A téli szünet után hétvégén folytatódó, tavaszi próbákkal finiséhez érkezett a londoni nyári játékokat felvezető EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 programsorozat. Az egy éve indult szabadidősport-rendezvényen eddig 20 város 70 helyszínén, több mint 40 000 amatőr sportkedvelő állt eddig rajthoz és teljesítette a gyaloglás, futás, kerékpározás, úszás és triatlon versenyszámokat különböző távokon az egészséges életmód jegyében. A résztvevők a 2012-es nyári ötkarikás játékokra szóló jegyeket nyerhetnek. Az országos rendezvénysorozathoz Vajda Attila olimpiai bajnok kenus, Varga Tamás világbajnok evezős, és Horváth Gábor világbajnok kenus is csatlakozott.

Szegeden a Brassói utcai Orczy Általános Iskola Sportcsarnoktól startolt a 7, 15 és 28 km-es távokon teljesíthető gyalogtúra. Az ötpróbázók Dorozsma – Bordány – Zsombó tanyavilág életébe pillanthattak be, valamint a csodálatos zsombói láperdő hatalmas fái között barangolhattak.

Az ötpróbás versenyek részleteiről a www.otproba.hu oldalon, illetve az esemény-sorozat facebook oldalán, a www.facebook.com/otproba-n tájékozódhatnak, ahol a „Bónuszpont” menüpontot lájkoló próbázók próbakártyáikra további extra pontot is gyűjthetnek.

no images were found

Előző sztori

70 éves születésnapján köszöntötték Mészáros Rezső rektort + FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

JESZ: Bokros átverte az országot is

Legutóbbi hasonló cikkek