Sport

A tanyavilágban túráztak az ötpróbások + FOTÓK

A tanyavilágban túráztak az ötpróbások + FOTÓK

2012. március 5., hétfő
A tanyavilágban túráztak az ötpróbások + FOTÓK

Az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 elnevezésű sportos programsorozata idei első szegedi állómásaként gyalogos teljesítménytúrán vehettek részt a mozogni vágyók.

A téli szünet után hétvégén folytatódó, tavaszi próbákkal finiséhez érkezett a londoni nyári játékokat felvezető EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 programsorozat. Az egy éve indult szabadidősport-rendezvényen eddig 20 város 70 helyszínén, több mint 40 000 amatőr sportkedvelő állt eddig rajthoz és teljesítette a gyaloglás, futás, kerékpározás, úszás és triatlon versenyszámokat különböző távokon az egészséges életmód jegyében. A résztvevők a 2012-es nyári ötkarikás játékokra szóló jegyeket nyerhetnek. Az országos rendezvénysorozathoz

Vajda Attila

olimpiai bajnok kenus, Varga Tamás világbajnok evezős, és

Horváth Gábor

világbajnok kenus is csatlakozott. Szegeden a Brassói utcai Orczy Általános Iskola Sportcsarnoktól startolt a 7, 15 és 28 km-es távokon teljesíthető gyalogtúra. Az ötpróbázók Dorozsma - Bordány - Zsombó tanyavilág életébe pillanthattak be, valamint a csodálatos zsombói láperdő hatalmas fái között barangolhattak. Az ötpróbás versenyek részleteiről a

www.otproba.hu

oldalon, illetve az esemény-sorozat facebook oldalán, a

www.facebook.com/otproba

-n tájékozódhatnak, ahol a „Bónuszpont” menüpontot lájkoló próbázók próbakártyáikra további extra pontot is gyűjthetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.