Sport

Tékvandó: harcra készek a vásárhelyi fiatalok

Tékvandó: harcra készek a vásárhelyi fiatalok

2012. február 4., szombat
Tékvandó: harcra készek a vásárhelyi fiatalok

A Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület 6-14 éves korosztályának 14 versenyzője vesz rész a hétvégén, a németországi Sidelfingenben rendezendő gyermek versenyen, amely Európa legnagyobb gyermek bajnokságának számít.

A vásárhelyi klub fiataljai a két edző,

Máté Gergő

és

Máté Zsolt

irányításával kőkemény felkészülési időszakon vannak túl, így mind erőnlétileg, mind technikailag maximálisan felkészülve, remek formában várják az európai utánpótlás korosztály elitje elleni hétvégi erőpróbát, amely egyben kvalifikációs verseny is az I. Gyermek Taekwondo Világbajnokságra. A mintegy 120 fős egyesület több, mint harminc éve várja a küzdősportot szerető sportolókat. Az utóbbi években beindult utánpótlás versenyzői csoport folytatta a felnőtt elődök remek eredménysorát. A klub méltán lehet büszke a 2011. évben elért sikereire, hiszen az országos és nemzetközi versenyeken összesen 137 éremmel gyarapodott a dícsőséglista. A két fiatal edző Koreában megszerzett tapasztalatait és szaktudását felhasználva nagyon erős bázis jött létre Vásárhelyen és ez ad reményt a sikerek folytatására 2012-ben is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.