Egyetem

SZTE: A hideg miatti távollét nem hiányzás, de nincs hószünet

SZTE: A hideg miatti távollét nem hiányzás, de nincs hószünet

2012. február 3., péntek
SZTE: A hideg miatti távollét nem hiányzás, de nincs hószünet

Rendkívüli hideget és hóhelyzetet jelez a következő napokra a meteorológia, ezért Csongrád megye közoktatási intézményeiben 2012. február 6. és 7. napjára (hétfőre és keddre) rendkívüli tanítási szünetet rendelt el a Csongrád Megyei Kormányhivatal vezetője. A Szegedi Tudományegyetemen, illetve az SZTE közoktatási intézményeiben 2012. február 6. és 7. napján is oktatás lesz.

Az egyetemi hallgatók és az úgynevezett egyetemi gyakorló iskolák diákjai közül azok hiányzását, akik a rendkívüli téli időjárás miatt nem tudnak részt venni a tanítási órákon, mert állandó lakóhelyükről nem tudnak visszajönni Szegedre, e két napi távollétet az intézmény igazoltnak tekinti – közölte az SZTE szervezeti és működési szabályzata szerint az oktatásért felelős rektorhelyettes,

Homoki-Nagy Mária.

Ez a rendelkezés az SZTE hallgatóira, valamint közoktatási intézményei közül az SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája, Alapfokú Művészetoktatási Intézménye, Napköziotthonos Óvodájára, valamint a Vántus István Gyakorló Zeneművészeti Szakközépiskola diákjaira vonatkozik, ugyanis a Ságvári Endre Gyakorló Gimnáziumban, illetve a Ságvári Endre Gyakorló Általános Iskolában 2012. február 6-tól amúgy is síszünetet tartanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.